Keystone logo
IED – Istituto Europeo di Design Florence Bachelor u modnom dizajnu
IED – Istituto Europeo di Design Florence

Bachelor u modnom dizajnu

Florence, Италија

3 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

16 Oct 2024

EUR 18.900

Na kampusu

Uvod

Dodiplomski program modnog dizajna pružiće vam priliku da saznate više o modnoj industriji.

Inspiraciju ćete uzeti iz sveta oko sebe i prevesti svoje ideje u projekte za stvaranje gotovog proizvoda sa jakim fokusom na emocije i komunikaciju.

Pretvorite svoju kreativnost u kreacije i dodatke koji mogu ispričati originalne priče. Uzmite inspiraciju iz vizuelne umetnosti, dizajna, digitalnih medija, marketinga, novih tehnologija, umetničkog pravca i upravljanja proizvodima, pretvarajući sve u nove kolekcije zasnovane na ekološki i ekonomski održivom načinu života.

Zašto ga izabrati

Ovaj trogodišnji program zasnovan je na metodi gde se teorija kombinuje sa pristupom zasnovanim na laboratoriju, na način da postepeno razvijate sopstveni knov-hov i pristup dizajnu projekta. Tokom tri godine bićete uključeni u projekte sve veće složenosti i izazova. Dizajnirat ćete svoje prve kolekcije ženske odeće, muške odeće i dodataka.

Škola je sa sedištem u gradu Firenci, uživajući u dugogodišnjoj tradiciji u modnoj industriji sa poznatim proizvodnim okrugom. U tom kontekstu, ova obuka će postati polazna tačka za dalji razvoj uloge Made in Italy. Neki od glavnih modnih brendova zasnovanih ovde biće uključeni u proces, zajedno sa lancem snabdevanja malih i srednjih lokalnih proizvođača koji igraju ključnu ulogu u razvoju industrije. Kao rezultat sve većeg nivoa veza između disciplina u istoj oblasti i mogućnosti za saradnju i diskusiju sa studentima iz drugih odeljenja IED, moći ćete da učestvujete u nekim projektima naprednog nivoa koji će vas približiti različitim ulogama koje ćete pokrivati dok se krećete na tržište rada.

Idealni studenti

Nastavni plan i program

O školi

Pitanja