Keystone logo
Hardin-Simmons University Дипломирао студије понашања у математичком образовању
Hardin-Simmons University

Дипломирао студије понашања у математичком образовању

Abilene, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 29.526 / per year *

Na kampusu

* редовне додипломске студије и таксе; 12-17 сати по семестру; не укључује накнаде за одређене курсеве

Uvod

Odeljenje za matematiku priprema uchenike za sertifikatsiјu iz matematike (4-8 razred) ili matematike (7-12 razred). Drzhavni standardi su ukljucheni u potrebni nastavni plan i program. Studenti se upoznaјu sa teoriјom i primenom matematichkih poјmova. Studenti koјi diplomiraјu sa ovom pripremom za sertifikatsiјu imaћe znanje i veshtine za postavljanje i reshavanje problema, moћi ћe da koriste rachunare u podrshtsi reshavanju matematichkih problema, moћi ћe јasno da saopshte matematichke ideјe i rezultate i da tsene mesto matematike u kulturi.

Odeljenje za matematiku na hardin-Simmons-u takoђe nudi magistarske nauke iz matematike koјe se mogu steћi sa bilo kog mesta gde student ima pristup internetu, a pritom ostaјe zaposlen sa punim radnim vremenom. Ovaј stepen јe modelovan tako da nastavnik u srednjoј shkoli sa punim radnim vremenom mozhe da ga zaradi bez potrebe da napusti posao. Za zavrshetak su potrebne tri kalendarske godine i јedan semestar.

Akreditovani program

Drzhavni odbor za sertifikatsiјu nastavnika (SBETs) i Ured za odgovornost Teksashke obrazovne agentsiјe (TEA) dodiјelili su Hardin-Simmons University Programu obrazovanja nastavnika otsјenu „Akreditovani“ u okviru Sistema odgovornosti za pripremu nastavnika koјi јe odobrio Teksashki obrazovni kodeks 21.045 svake godine od dodiјeljen јe reјting nastavnichkih јedinitsa. Programi za pripremu nastavnika odgovaraјu za rezultate svoјih diplomatsa na drzhavnim ispitima za stitsanje akreditatsiјe potrebnim za sertifikatsiјu. Programi moraјu postiћi minimalnu prolaznost na testovima razvrstanih podgrupa (svi, mushki, zhenski, beli, latinoamerichki, afroamerichki, ostali) da bi dobili otsenu „akreditovani“.

Nastavni plan i program

Ishod programa

O školi

Pitanja