Keystone logo
Hampton University Bachelor of Science in Matematika
Hampton University

Bachelor of Science in Matematika

Hampton, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 26.198

Na kampusu

Stipendije

Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija

Uvod

Fakultet Odeljenja za matematiku sprovodi istraživanja svetske klase, pruža finansijsku podršku studentima i doprinosi publikacijama iz sledećih oblasti: nelinearna dinamika, kompleksna dinamika, longitudinalna analiza podataka, logističko regresijsko modeliranje, statističko modeliranje, prediktivno modeliranje, analiza grešaka određenih numeričkih šema za PDE, eliptične i parabolične PDE, funkcionalna analiza, teorija operatora, ortogonalni polinomi, specijalni funkcije, analitika podataka, fuzijska nauka, Matematička biologija, epidemiologija divljih životinja, perturbacija tehnike u dinamici fluida i magnetno ponovno povezivanje. Nekoliko istraživačkih aktivnosti finansira se putem grantova saveznih agencija i nacionalnih istraživačkih laboratorija, uključujući Nacionalnu naučnu fondaciju, konzorcijum za svemir i grantove u Virdžiniji i američko Ministarstvo energetike. Odeljenje ima matematiku tutorial laboratoriju koja se nalazi u Harvei biblioteci na drugom spratu koji je dostupan za sve studente koji pohađaju kurseve matematike uHampton University.

Naši studenti dodiplomskih studija stekli su stipendije od Odeljenja za odbranu SMART (Nauka, matematika i istraživanje za transformaciju), Medicinskog instituta Hovard-Hughes (HHMI) i Milenijumske fondacije Gate. Naši studenti i diplomci su se istakli ulaskom radnu snagu u Fortune-500 korporacija ili upis u najboljim diplomskim školama nacije u različitim programima.

Odeljenje za matematiku domaćin je Centra za istraživanje fuzije i obuku, gde pridruženi fakultet primenjuje nelinearnu dinamiku u nauci o fuziji i obučava studente dodiplomskih i diplomskih studija.

Mnogi fakultet u odeljenju su osvojili različite nagrade, uključujući nagradu za najbolju nastavu, Endoved Universiti Profesorship, Kancelar i Provost Inovativna nagrada za nastavu, E. L. hamm, Sr. Uvaženi Nastava nagrada, Siemens Vestinghouse Nauka, i Tehnologija Mentor nagrada. Takođe su služili na rukovodećim pozicijama u lokalnim i državnim profesionalnim društvima.

Prijem

Stipendije i finansiranje

Objekti

O školi

Pitanja

Slični kursevi