Keystone logo
Graceland University

Graceland University

Graceland University

Uvod

Graceland University je zajednica posvećena izuzetnom visokom obrazovanju

Темељени смо на слободним уметностима и посвећени смо пружању прогресивних академских потреба ученика 21. века.

Основан 1895. године и спонзорисан од стране Христове заједнице, Graceland University је више од школе. То је заједница страствених, брижних и посвећених појединаца који своје односе са студентима стављају на прво место. Активна Грејслендска алумни мрежа сеже далеко изван студентског времена у кампусу.

Локације

Кампус Ламони: главни, стамбени кампус налази се у Ламони, Ајова, око сат времена јужно од Дес Моинеса. То је прелеп кампус добродошлице који се простире на 170 хектара у валовитим брдима јужне Ајове. Наш спортски комплекс се може похвалити фудбалским тереном са вештачком травом, отвореном стазом олимпијског квалитета и фудбалским комплексом који је најбољи на конференцији. Хелене центар за визуелне уметности је предмет зависти других школа, а Ресцх Сциенце анд Тецхнологи Халл нуди врхунске објекте и опрему стандардну у индустрији. Наш регионални центар извођачких уметности, Схав Центер има салу од 500 места, салу за рецитал са 100 места, потпуно прилагодљиво позориште са црним кутијама, прелеп нови лоби и атријум, и задивљујући амфитеатар на отвореном. Четрдесет осам студентских станова отворено је у јесен 2011. на ивици кампуса, а новореновирана и проширена Студентска унија Невцом има наменску собу за игре, рачунарску лабораторију и обиман простор за састанке студената.

Индепенденце Цампус: Наш кампус Индепенденце се налази у Индепенденце, Миссоури, и дом је Грацеландове школе за медицинске сестре и Заједнице Христовог семинара. Грацеланд-ови онлајн програми раде на ИЦ-у, који је отворен 1969. Објекат погодан за студенте, површине 55.000 квадратних стопа, опремљен је најсавременијим алатима и ресурсима за учење, укључујући свеобухватну бежичну мрежу, лабораторију за вештине медицинских сестара опремљену камерама за снимање и демонстрације репродукције, и награђивану библиотеку за медицинске сестре. ИЦ такође нуди програме за образовање наставника и пословне програме.

Онлине програми: Грејсленд је био пионир у учењу на даљину са деценијама искуства у пружању изузетног образовања у удобности домова ученика. Године 2000. Грејсленд је прешао на чисто онлајн метод испоруке за неколико програма: магистар наука из области медицинских сестара, РН у БСН, РН у МСН 'мост', дипломирани менаџмент у здравственој заштити и доктор медицинске сестре .

Professor lecturing at the front of a class

Визија, мисија, вредности

Graceland University Грејсленд образује студенте за напредно учење, продуктивне каријере и богате животе. Његово студентско тело је циљана, а опет разнолика група која укључује особе различитог узраста, порекла и националног порекла које деле посвећеност учењу. Његов наставни план и програм, чврсто укорењен у традицији либералних уметности и побољшан практичним искуствима оријентисаним на каријеру, афирмише различите стилове учења и припрема студенте да постану компетентни професионалци. Његов висококвалификовани факултет истиче се у настави и ангажовању у научним, креативним и професионалним активностима. Заједно са администрацијом и особљем, они дубоко брину о студентима.

Грацеланд нуди окружење за учење за резиденцијалне и нерезидентне студенте које негује лични раст. Његов изазован академски програм наглашава радост доживотног учења, строгост интелектуалне дисциплине и однос оба према задовољавајућем професионалном и личном животу. Његова величина подстиче истинску бригу за појединца, истовремено пружајући заједништво и осећај припадности. За студенте у резиденцијалним установама, његов богат ко-наставни програм интересних група, атлетике, студентске управе, резиденцијалног живота и слободних активности пружа прилику да развију међуљудске вештине, односе, креативност и лидерство.

На основу хришћанских вредности људског достојанства, међусобног поштовања и друштвене одговорности, Грацеланд поздравља особе свих вера. Активно подржава савете свог спонзорског називања, Христову заједницу, да „тражи учење чак и путем учења, а такође и вером“ и заиста нуди опипљив израз црквене посвећености отвореном и слободном тражењу знања путем високог образовања.

Грацеланд промовише прилику, правду и светски мир кроз практичне и визионарске акције.

Group of nurses in Graceland nursing scrubs

Визија

Graceland University će postati priznati lider u obrazovanju, inspirišući i osnažujući osobe za transformacionu službu i liderstvo.

Мисија

Грацеланд ствара заједнице у којима ученици развијају свој потенцијал за смислене и продуктивне животе.

Вредности

Грацеланд цени учење, целовитост и заједницу. Грацеланд подстиче развој тих вредности ради обогаћивања живота и побољшања света.

Учење

Ми верујемо у доживотни процес отвореног и слободног тражења истине.

Целовитост

Верујемо да је развој интелектуалних, физичких, друштвених и духовних димензија свих људи неопходан за здрав и испуњен живот.

Заједница

Цијенимо и поздрављамо различитост и као институција коју спонзорише Христова заједница вјерујемо у својствену вриједност свих људи изражених кроз односе изграђене на темељима безувјетне љубави и прихватања.

Statistika

 • Međunarodni studenti:

  12%

 • 0
 • Odnos učenika i fakulteta:

  13 do 1

Karakteristike kampusa

 • Veličina kampusa:

  170

 • Izdvajaju arhitekturu:

  Higdon Administration Building - built in 1895. Shaw Center - the premiere performing arts facility in southern Iowa. The iconic Morden Center indoor athletic facility.

 • Broj zgrada:

  24

 • Smeštaj:

  Gunsolley, Graybill and Walker Resience Halls for men, Walker and Tess Morgan Residence Halls for women, Small and Thompson Apartments for upperclassmen.

Prijem

Graceland University јe privatna shkola liberalnih umetnosti u srtsu Amerike. Usred јe svuda. Pozitsioniranje Greјslenda u akademskoј i geografskoј oblasti nudi јedinstvenu priliku meђunarodnim studentima da nastave studiјe u univerzitetskom okruzhenju dok uzhivaјu u naјboljem delu americhkog srtsa.

Priјavljivanje na univerzitet u inostranstvu mozhe biti zastrashuјuћe. Preseliti se u drugu zemlju, bilo na semestar ili chetiri godine, niјe lako. U Greјslendu imamo posveћenog meђunarodnog savetnika za priјem i iskusno pomoћno osoblje koјe ћe vam pomoћi tokom svakog koraka protsesa. Na vasha pitanja mozhete dobiti odgovore putem e-poshte, SMS-a, telefona, Zoom-a, Fatsebook-a ili drugih drushtvenih mediјa koјi su vam dostupni. Odeljenje za priјem u Greјslendu zheli da se pobrine da dobiјete svoјe podatke i da brzo dobiјete odgovore na vasha pitanja.

Stipendije i finansiranje

Da bi poјednostavio protses finansiјske pomoћi, Greјslend dodeljuјe јednu primarnu institutsionalnu stipendiјu koјa uzima u obzir vashe finansiјske potrebe, akademska dostignuћa, sportski uspeh i vashe ucheshћe u vannastavnim aktivnostima kao shto su umetnost, muzika, pozorishte, komunikatsiјe, drushtvene promene i odrzhivost. Vasha Gratseland stipendiјa ћe biti prilagoђena vashim snagama i interesovanjima.

Lokacije

 • Independence

  Graceland University 1401 W. Truman Rd. Independence, MO 64050, , Independence

  • Lamoni

   University Place,1, 50140, Lamoni

   Pitanja