Keystone logo
George Mason University Дипломирани математичар
George Mason University

Дипломирани математичар

Fairfax, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Aug 2024

USD 4.897 / per semester *

Na kampusu

* редовно школовање у држави (12-15 кредита); УСД 16,980 - школарина ван државе са пуним радним временом (12-15 кредита); УСД 1,803 - обавезна школарина

Uvod

Решите проблеме интелектом и смелим размишљањем.

Наше одељење нуди снажан и флексибилан програм из примењене и теоријске математике. Можете изабрати да се концентришете на традиционалну чисту математику, примењену математику или на обуку за каријеру у актуарској математици. Стећи ћете солидну основу у математици и користити рачунске алате где је то потребно.

Традиционална концентрација БА нуди класичну обуку из аналитичког закључивања и математике са излагањем хуманистичким и друштвеним наукама.

Могућности истраживања

Последњих година било је неколико истраживачких могућности за основне математичке смерове, кроз ГМУ Програм додипломских шегртовања, НСФ подржане истраживачке програме за додипломске програме и програме ЦСУМС и ЕКСТРЕЕМС које подржава НСФ за истраживање рачунарске математике и математике са омогућеним подацима. Поред тога, студенти могу да стажирају у лабораторији за експерименталну геометрију Масон радећи на експерименталним пројектима чисте математике и визуелизације. Квалификовани студенти такође имају могућност да напишу дипломски рад на различите теме из чисте и примењене математике под надзором математичког факултета.

Mogućnosti za karijeru

Nastavni plan i program

Prijem

O školi

Pitanja