Keystone logo
Georgia College & State University Светски језици и културе БА
Georgia College & State University

Светски језици и културе БА

Milledgeville, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Aug 2024

USD 13.344 / per year *

Na kampusu

* for Out-of-State students | $3754 USD for In State students

Uvod

Повезивање кроз културе

Зацртајте свој јединствени пут кроз наставни план и програм богат лингвистичким, културним, књижевним и професионалним искуствима. Проширите своје видике и истражите свој свет - на више од једног језика и кроз различите културне перспективе. Развијте језичке и интеркултуралне вештине које ће вам омогућити да успете на позицијама које захтевају способност ефикасне комуникације, критичког расуђивања, креативног решавања проблема и рада у културолошки различитим тимовима.

Примарни циљ БА светских језика и култура на колеџу Џорџија је да студентима пружи солидно образовање из области либералних уметности које постаје основа за лични и професионални раст током живота.

Key Benefits of this Degree

  • Повежите се са људима и ресурсима преко нашег најсавременијег центра за језичке ресурсе, који упарује студенте ГЦ-а са вршњачким менторима и саговорницима и студентима на партнерским универзитетима у иностранству.
  • Истражите глобалне културе кроз програме летњег студирања у иностранству које воде факултети и виртуелне језичке и културне размене са универзитетима у Француској, Немачкој, Шпанији и Колумбији.
  • Повежите се са студентима, професорима и особљем који су страствени за језике и културе кроз догађаје као што је Међународни час за разговор, који се одржава три пута у семестру.
  • Повежите се са другим смеровима светског језика и развијте лидерске вештине кроз наше студентске клубове и професионалне организације

Prijem

Nastavni plan i program

Mogućnosti za karijeru

O školi

Pitanja