Keystone logo
Fulda University of Applied Sciences Прехрамбена технологија (дипл.
Fulda University of Applied Sciences

Прехрамбена технологија (дипл.

Fulda, Немачка

7 Semesters

Engleski, Nemački

Redovne studije

30 Sep 2024

Oct 2024

Request tuition fees

Na kampusu

* без школарине / семестрални допринос од око 300 €

Uvod

Шта покрива?

Храна коју купујемо у нашим супермаркетима је углавном индустријски произведена. Сировине произведене у пољопривреди, као што је жито, пролазе кроз многе фазе прераде и хемијске, физичке и микробиолошке промене пре него што буду спремне за продају као храна. То је оно што прехрамбену технологију чини интердисциплинарном инжењерском науком.

Диплома о прехрамбеној технологији нуди студентима образовање и обуку на научној основи и уско је повезана са праксом. Читав ланац исхране („од фарме до виљушке“) разматра се са технолошке, техничке, економске и научне перспективе.

Подржавамо вас

Да бисмо олакшали прелазак на високо образовање, препоручујемо да будући студенти похађају наше прелиминарне курсеве из математике и хемије, који су доступни две недеље пре почетка програма. Више информација и тачни датуми доступни су овде. Нудимо и подршку специфичним за предмет у облику туторијала за многе модуле у прва два семестра. Наши ментори студенти су вам на располагању да одговоре на сва ваша питања у вези са вашим студијем.

Дипломирани инжењер прехрамбене технологије ПЛУС

Бацхелор оф Фоод Тецхнологи ПЛУС је варијација нашег Бацхелор оф Фоод Тецхнологи. Осмосеместрални бацхелор програм (240 ЕЦТС кредитних бодова) обухвата годину дана у иностранству.

Prijem

Nastavni plan i program

Mogućnosti za karijeru

Idealni studenti

Stipendije i finansiranje

Program Školarina

Izjave studenata

O školi

Pitanja