Keystone logo
Fanshawe College

Fanshawe College

Fanshawe College

Uvod

Fanshawe College je veliki koledž koji se finansira javno smešten u Londonu, Ontario, Kanada - otprilike dva sata vožnje od Toronta i Nijagarinih vodopada. Postoji 21.000 redovnih studenata, uključujući više od 7.500 međunarodnih studenata iz više od 100 zemalja.

London, Ontario, Kanada

Grad London ima populaciju od oko 400.000, a preko 500.000 u gradskom području. To je domFanshawe College i zapadnog univerziteta. London ima neverovatne umetnosti, tržišta, pozorišta i noćni život. Poznat je kao „Šumski grad“ sa preko 200 parkova i u regionu okruženom najvećim slatkovodnim jezerima na svetu. London ima međunarodni aerodrom, a dostupan je i automobilom, Greihound Bus ili VIA vozom. Kanadska komisija za UNESKO odredila je London kao UNESKO grad muzike.

Programi

Fanshave nudi više od 200 akademskih programa, u rasponu od dvogodišnjih diploma i trogodišnjih naprednih diploma do postdiplomskih programa (godinu dana) i poštuje diplome (četiri godine).

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-student

EAP - engleski za akademske svrhe

Za studente koji bi prvo želeli da studiraju engleski jezik, Fanshave nudi EAP program (engleski za akademske svrhe). U programu EAP postoji deset nivoa, koji rade osam nedelja odjednom. Dostupan je test slobodne prakse, tako da studenti mogu proceniti koji nivo ima najviše smisla.

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/eap

Fanshava Grads dobiti posao

Prema najnovijim rezultatima istraživanja KPI (Ključni pokazatelji učinka), diplomirana stopa zaposlenosti Fanshave-a od 87.6% premašuje provincijski prosek za dva procenta. Kada su anketirani šest meseci nakon diplomiranja, 80.2% Fanshave alumni izveštava da je zadovoljno svojim fakultetskim obrazovanjem - a 94.2% poslodavaca je zadovoljno veštinama i doprinosima diplomaca Fanshave.

Dodaci

Svi redovni studenti u londonskom kampusu Okford Street dobijaju puno radno vreme LTC autobusku propusnicu, članstvo u Studentskom vellness centru i zdravstveno i stomatološko pokrivanje kroz Morcare. U Fanshavu postoji mnogo klubova i sportskih timova - za igrače i za fanove!

Karakteristike kampusa

Fanshave ima nekoliko kampusa u Londonu: londonski kampus u ulitsi Oksford, tsentar Londona - koјi јe dve zgrade preko puta јedne druge, i London South. Ostale lokatsiјe ukljuchuјu Shkolu saobraћaјne tehnologiјe i Norton Volf shkolu za vazduhoplovstvo i vazduhoplovnu tehnologiјu, koјe se nalaze u ulitsi Oksford, nekoliko minuta udaljene od londonskog kampusa. Regionalni kampusi postoјe i u drugim oblizhnjim gradovima: Sent Tomas, Vudstok i Simko.

Meђunarodni studenti mogu da zhive u kampusu u rezidentsiјi ili kod kuћe sa Tsanadian homestai Netvork, ili da zhive u kuћi van kampusa. Vishe informatsiјa dostupno јe na saјtu instituta.

  Prijem

  Pogledaјte nashe uslove za priјem ovde: href="https://vvv.fanshavets.tsa/international/nev-applitsants/programs-international-students

  Fanshave Tsares

  Fanshave nudi paket usluga dolaska pod nazivom Fanshave Tsares za sve nove meђunarodne studente. Fanshave Tsares ukljuchuјe:

  • Aerodromska pozdravna sluzhba koјu vode studenti ambasadori;
  • Usluga prevoza od aerodroma Pearson u Torontu do Londona, Ontario;
  • Obezbeђen smeshtaј za dve noћi (po potrebi);
  • Pomoћ u pronalazhenju stana i otvaranju bankovnog rachuna (ako јe potrebno).

  Takoђe, kao deo programa Fanshave Tsares, Meђunarodni tsentar svakog semestra odrzhava sesiјu dobrodoshlitse kako biste se upoznali sa koledžom i njegovim uslugama, kao i da bi vas povezali sa drugim meђunarodnim studentima.

  Stipendije i finansiranje

  Fanshave svake godine nudi 5 miliona dolara stipendija, nagrada i stipendija. Postoje mogućnosti isključivo za međunarodne studente, kao što su ulazne stipendije.

  href=" https://www.fanshawec.ca/paying-college/financial-aid-student-awards/awards/international-awards

  Campus Life & Facilities

  Fanshave ima studentski vellness tsentar na tri sprata koјi ukljuchuјe kompletan fitnes tsentar, meditsinsku kliniku, tsentar za veru i duhovnost, mirne sobe i јosh mnogo toga. Kariјerni savetnitsi su dostupni studentima u odeljenju za zaposhljavanje i preduzetnichke usluge studenata. Postoјi nedavno renovirana biblioteka Learning Tsommons, a Meђunarodni tsentar pomazhe studentima u svemu, od usluga dolaska do pitanja imigratsiјe, i nudi pomoћ na vishe јezika uz fleksibilne sastanke kako bi se zadovoljile potrebe nashih studenata.

  Studenti treba da se povezhu sa Fanshave Student Union, ili FSU, za informatsiјe o mnogim dogaђaјima i klubovima. Za vishe informatsiјa o univerzitetskim timovima, posetite veb stranitsu instituta.

  London, Ontario, Kanada se nalazi dva sata od Toronta ili Niјagarinih vodopada. Postoјi mnogo restorana svetske klase, trzhnih tsentara i moguћnosti za zabavu. Zimi uchenitsi mogu skiјati ili bordati na planini Boler, klizati u Vitstoria Parku ili Storibook Gardens, a leti se u parkovima odrzhavaјu broјni festivali. London јe udaljen oko pola sata od plazha u Port Stenliјu i Grand Bendu.

  Lokacije

  • Simcoe

   Simcoe/Norfolk Regional Campus 634 Ireland Road Simcoe, ON N3Y 4K8 Canada, , Simcoe

   • Woodstock

    Woodstock/Oxford Regional Campus 369 Finkle Street Woodstock, ON N4V 1A3 Canada, , Woodstock

    • Clinton

     169 Beech Street, N0M 1L0, Clinton

     • Kincardine

      Kincardine, Канада

      • Saint Thomas

       Saint Thomas, Канада

       • Toronto

        Bay Street,655, M5G 2K4, Toronto

        • London

         1001 Fanshawe College Boulevard, N5Y 5R6, London

        • London

         Fanshawe College Boulevard, 1001, N5Y 5R6, London

         Pitanja