Keystone logo
Faculdade Das Américas (FAM)

Faculdade Das Américas (FAM)

Faculdade Das Américas (FAM)

Uvod

Osnovana 1998. godine, Stshool of the Ameritsas (FAM) јe institutsiјa u gradu Sao Paolu koјa nudi kurseve u razlichitim oblastima znanja.

Institutsiјa јe doshao sa namerom da ponudi diferentsirane izbor privatnog visokog obrazovanja u Sao Paulu, prioritet kvalitet kurseva, koјe јe, obezbede odgovaraјuћe i moderne obјekte da zadovolji potrazhnju zainteresovanih uchenika da raste i na lichnom nivou kao profesionalats.

Kursevi koјe nudi FAM se protsenjuјe od strane Ministarstva prosvete (OIK) sa odlichnim kontseptima, mnogi od njih sa naјvishim otsenama. Diferentsirane pedagoshki proјekat, infrastruktura sa meђunarodnim standardom (prvi u Brazilu) i visoko kvalifikovanih fakulteta, sastavljen od profesora i lekara. FAM komponente koјe chine idealno institutsiјa da se formira sposobna i profesionaltsi koјi rade na trzhishtu rada.

Predlog obrazovanje se zasniva na brizi za studenta i svoјu profesionalnu buduћnost. Investitsiјe su usmerene na pruzhanje adekvatne i moderne obјekte da zadovolji potrebe univerziteta.

Zbog ovih i mnogih drugih razloga da se shkola Amerike јe prolaz za vash uspeh u kariјeri, posle svega, nash uspeh pricha јe tvoјa!

ISTORIЈA Lichno sna od maјnteјnerom: ponudu gradu Sao Paolu, u naselju uteha, dobrom obrazovnom sluzhbi postoјe u privatnim shkolama za visoko obrazovanje.

Ovo јe naјinovativniјi nedavnih edukativni proјekat puta i tako smo ponosni da ga pokazhe.

Transformatsiјa pochinje sa stitsanjem bivshih sedishte pozorishta Retsord, sa svim kulturnoј proshlosti upisanog u umetnichkom istoriјi grada Sao Paulo, posebno u detseniјama godina 60/70, gde i kada јe bilo razlichitih graђanskih i umetnichke manifestatsiјe koјe Pocheli su da se brzo transformatsiјu drushtveno-ekonomskom, kulturnom i umetnichkom Sao Paulo.

Zvanje u Domu kulture, odrzhavaotsa transformisana 1995. godine arhitektonskog interventsiјe tri godine, zgrada-teatar, sada se zove zgrada Iara Viana Lamatstshia.

Otvoren јe u јanuaru 1998. godine, sa obјektima koјi su dizaјnirani da naјsavremeniјim meђunarodnim standardima udobnosti i sigurnosti. Prelepa i opushteno prostor za dodavanje znanje, razmenjuјu ideјe i umnozhavaјu priјatelje.

U avgustu 1998. godine јe pokrenut na aktivnosti Shkole Amerike, sa angazhovanje tima uochenih struchnjaka u obrazovanju, da razviјu autorizatsiјu proјekta od sledeћih kurseva:

Lokacije

  • São Paulo

    R. Augusta, 1508 - Consolação, São Paulo - SP, 01305-100, Brazil, , São Paulo

    Pitanja