Keystone logo
École Conte Бацхелор Луксузни маркетинг
École Conte

Бацхелор Луксузни маркетинг

3 Years

Francuski

Redovne studije

Request application deadline

Oct 2024

EUR 8.100 / per year *

Učenje na daljinu, Na kampusu

* почетна цена обуке

Stipendije

Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija

Uvod

Индустрија луксуза се стално развија, компаније и брендови у сектору морају стално да се прилагођавају променама на тржишту и преференцијама потрошача да би остали конкурентни. Лукури Маркетинг Бацхелор пружа студентима вештине и знања неопходна за навигацију у овом сложеном окружењу.

Образовни пројекат овог курса има за циљ да студентима пружи праву професионализацију кроз искуство у сектору луксуза. Заснива се на општој обуци из маркетинга и специјализацији у луксузним професијама са двојним креативним и менаџерским приступом.

Бацхелор обука за луксузни маркетинг

Током ваше обуке, имаћете прилику да радите са искусним професионалцима луксузне индустрије и учествујете у практичним пројектима. Научићете о различитим аспектима луксузног маркетинга, укључујући оглашавање, унапређење продаје, управљање брендом и стратегију производа.

Ова обука Бац то Бац+3 која је доступна на радном или почетном нивоу одлична је припрема за каријеру у индустрији луксуза. Без обзира да ли желите да радите за велики модни бренд или компанију специјализовану за луксузну робу, овај курс ће вам пружити вештине и стручност потребне за успех.

Ова обука је такође доступна у нашем онлајн кампусу, за 100% учење на даљину у луксузном маркетингу.

Блокови вештина

  • Стратешка и функционална организација комерцијалне јединице
  • Оперативно управљање комерцијалним активностима и искуством купаца
  • Управљање продајним тимом

Prijem

O školi

Pitanja

Slični kursevi