Keystone logo
Universidad EAN Стручно звање Културологија и менаџмент
Universidad EAN

Стручно звање Културологија и менаџмент

8 Semesters

Španski

Redovne studije

Request application deadline

05 Aug 2024

COP 6.318.000 / per semester

Na kampusu

Uvod

Управљајте и проучавајте културне праксе, уметност и културне и креативне индустрије, локално и глобално, и стекните вештине за њихову промоцију, дизајн и управљање.

Зашто студирати културолошке студије и менаџмент на Universidad EAN ?

То је једина приватна додипломска понуда у земљи акредитована са високим квалитетом оријентисана на проучавање и управљање културним праксама, уметности и културним и креативним индустријама са фокусом на предузетништво и економску, еколошку и друштвену одрживост. Наши ученици, кроз флексибилан наставни план и програм, уче радећи, уче из теорија; Они управљају локално са глобалном перспективом и примењују, од интеркултуралности, принципа различитости и једнакости до агената, имовине, пројеката и подухвата у сектору културе.

Акредитације и сертификати

Национални савет за акредитацију (ЦНА) и Национално министарство просвете потврђују и акредитују да овај програм испуњава раније утврђене захтеве квалитета високог образовања.

Razones para estudiar el programa

  • Висок квалитет: То је једина приватна понуда, на додипломском нивоу у Колумбији, акредитована високог квалитета и оријентисана на разумевање културе из перспективе предузетништва и економске, социјалне и еколошке одрживости.
  • Државне и међународне праксе: Захваљујући различитим институционалним споразумима и савезима можете развити стажирање у јавним и приватним организацијама на локалном, националном и међународном нивоу.
  • • Обогаћивање академског искуства: Због високе компоненте енглеског језика (5 нивоа), теренски рад и флексибилност наставног плана и програма омогућавају студенту да трајно живи обогаћујући локална, национална и међународна академска искуства.

Двоструки програм

Двоструки програм: Моћи ћете да потврдите кредите из вашег почетног програма и добијете додатну диплому, у зависности од комбинације двоструког програма коју одаберете. Такође ћете добити попуст од 10% на ваш почетни програм и 30% попуста на други програм почевши од трећег семестра.

Prácticas Profesionales

Стручна пракса је услов свих додипломских програма на Universidad EAN , траје један академски семестар и испуњава утврђене услове Уговора о учењу (Закон 789 из 2002. године).

То је академски простор који се развија у компанијама или субјектима унутар и ван земље, где ће студент моћи да у реалном контексту угради знања, вештине и способности стечене током свог професионалног усавршавања, као и да стекне нова знања и унапредити своје вештине.

Prijem

Nastavni plan i program

Ishod programa

O školi

Pitanja