Keystone logo
© TESS
Digital College

Digital College

Digital College

Uvod

У Digital College , уверени смо да су једнаке могућности кључ који вам омогућава да стигнете далеко

Ми не регрутујемо елиту, ми је обучавамо“, иза ове мантре лежи цела душа ДЦ духа коју толико волимо да делимо са нашим студентима. Више од школе, мисија Digital College је да вас подржи у каријери која вам одговара. Пре свега, школа различитости и право место размене, учинићемо све што можемо да вам помогнемо да остварите било који пут, захваљујући другачијем друштвеном искуству и веома конкретној настави.

Ми не регрутујемо елиту, ми је обучавамо

Наша одважност је оличена у иновативности методологије наставе засноване на пројектима коју смо имплементирали. Наш циљ: да вам пружимо конкретно искуство које очекују компаније у сектору, да вас данас припремимо за послове сутрашњице.

ући у нову еру

Долазак дигиталне технологије променио је наш свакодневни живот: наш однос са другима и временом, наше начине информисања и комуникације, наш професионални живот и наш начин рада. Професије се развијају, друге се појављују. Почетни дух и равно управљање се појављују као нови, слободнији радни кодови.

Стварање нове генерације дигиталних стручњака

Усидрен у овој новој ери, носите у себи ову осетљивост на дигитално и укус за нове технологије. Digital College трансформише ваш таленат у вештине и меке вештине како би вас учинио дигиталним стручњацима, оперативним и прилагодљивим професијама будућности.

Експериментишите да бисте се боље прилагодили

Организација пословних игара, експедиција учења у Сједињеним Државама, мајсторских курсева, такмичења... Искуство на терену и играње улога гурају сваког нашег ученика да надмаши себе, да буде креативан, генијалан и проактиван. Толико битних квалитета за суочавање са професионалним изазовима будућности.

Сва наша обука води ка стицању квалификација које признаје држава, регистрованих у Националном именику професионалних сертификата на нивоима 6 и 7.

Prijem

Lokacije

 • Puteaux

  1 Parvis de la Défense - Grande Arche Paris La Défense , 92044, Puteaux

  • Puteaux

   1 Parvis de la Défense - Grande Arche Paris La Défense , 92044, Puteaux

   Pitanja