Дипломирани кулинарство
Culinary Arts Academy Switzerland
Ključne informacije
Lokacija kampusa
Port-Valais, Швајцарска
Jezici
Engleski
Format studije
Na kampusu
Trajanje
3 years
Tempo
Redovne studije
Školarina
CHF 44.100 / per year
Rok za prijavu
Zatražite informacije
Najraniji datum početka
Zatražite informacije
Uvod
Program highlights
Izgradnja temelja u kuhinjskim osnovama i poslovanju
- Program svetske klase koјi pruzha tehnichke veshtine potrebne da biste bili vrhunski kuvar
- Steknite preduzetnichki knov-hov da pokrenete sopstveni biznis zasnovan na hrani
- Spetsiјalizovan Pathways za kulinarsku umetnost, umetnost petsiva i chokolade i vegetariјansku kulinarsku umetnost
- Diplomirati sa:
- Diplomirani meђunarodni biznis u kulinarstvu od Culinary Arts Academy Switzerland
- Diplomirani (sa pochastima) u kulinarstvu sa Univerziteta u Derbiјu, UK
galerija
Prijem
Nastavni plan i program
Struktura
Savršen za buduće preduzetnike koji žele da pokrenu svoje poslovanje zasnovano na hrani, ovaj program povezuje praktične veštine sa akademskim znanjem, sa jednakim satima podeljenim između kuhinje i učionice.
- Pathway 1: Kulinarska umetnost
- Pathway 2: &Čokolada peciva
- Pathway 3: Vegetarijanska kulinarska umetnost (Dostupno samo u julu)
Godina 1: Le Bouveret
Kompletna godina 1 i diplomirao sa Sviss Grand Diploma u vašem izabranom Pathway.
Kulinarske umetnosti
Termin 1:11 nedelja
- Osnove klasičnog kuvanja
- Bezbednost hrane i sanitacija
- Uvod u industrijsko iskustvo
- Francuski ili nemački
Termin 2:11 nedelja
- Kuhinje Evrope
- Ukus kroz vreme: Kulture i istorija evropske gastronomije
- Uvod u pečenje& peciva
- Ishrana, zdravlje i specijalne dijete
- Poslovna komunikacija
- Francuski ili nemački
Opciono stažiranje
- Švajcarska ili u inostranstvu (6 meseci) za švajcarsku veliku diplomu
Termin 3:11 nedelja
- Kuhinje sveta
- Svet Garde Manger
- Ukus kroz vreme: Kulture i istorija svetske gastronomije
- Upravljanje kuhinjom i liderstvo
- Francuski ili nemački"
Stažiranje
- Švajcarska ili u inostranstvu (4-6 meseci)
Pecivo& Čokolada Umetnost
Termin 1:11 nedelja
- Osnove klasičnog& peciva za pečenje
- Bezbednost hrane i sanitacija
- Uvod u industrijsko iskustvo
- Francuski ili nemački
Termin 2:11 nedelja
- Čokolada Umetnost
- Moderni deserti
- Ukus kroz vreme: Istorija i kultura pekarskih& peciva
- Ishrana, zdravlje i specijalne dijete
- Poslovna komunikacija
- Francuski ili nemački
Opciono stažiranje
- Švajcarska ili u inostranstvu (6 meseci) za švajcarsku veliku diplomu
Termin 3:11 nedelja
- Od koncepta do remek-dela - teorija
- Od koncepta do remek-dela - praktično
- Pečenje& peciva: trendovi, koncepti i inovacije
- Upravljanje kuhinjom i liderstvo
- Francuski ili nemački
- Stažiranje
- Švajcarska ili u inostranstvu (4-6 meseci)
Vegetarijanska kulinarska umetnost
Termin 1:11 nedelja
- Osnove vegetarijanskog i biljnog kuvanja
- Bezbednost hrane i sanitacija
- Uvod u industrijsko iskustvo
- Francuski ili nemački
Termin 2:11 nedelja
- Vegetarijanska i biljna gurmanska kuhinja
- Ukus kroz vreme: Istorija i kultura vegetarijanske kuhinje i biljne dijete
- Uvod u vegansku umetnost pečenja i peciva
- Ishrana, zdravlje i specijalne dijete
- Poslovna komunikacija
- Francuski ili nemački
Opciono stažiranje
- Švajcarska ili u inostranstvu (6 meseci) za stazu švajcarske velike diplome
Termin 3:11 nedelja
- Vegetarijanske kuhinje sveta
- Veganske kreacije deserta
- Vegetarijanski kulinarski trendovi: cela hrana, održivost i šire
- Obuka za upravljanje kuhinjom i liderstvo
- Francuski ili nemački
Stažiranje
- Švajcarska ili u inostranstvu (4-6 meseci) za švajcarsku Grand Diploma i Bachelor stazi
Godina 2: Le Bouveret
Kompletna godina 2 i diplomiraju sa švajcarskom višom diplomom u vašem izabranom Pathway.
Kulinarske umetnosti
Termin 4:11 nedelja
- Fine Dining Kuvanje - Teorija
- Fine Dining Kuvanje - Praktično
- Restoran Servis i menadžment
- Vino, piće i miksologija (u saradnji sa Ritz Paris)
- Napredno& pecivo za pečenje (u saradnji sa Ritz Paris)
Termin 5:11 nedelja
- Inovativno gurmansko kuvanje: - Teorija
- Inovativno gurmansko kuvanje: - praksa
- Svet čokoladnih umetnosti
- Razvoj prehrambenih proizvoda
- Primenjena istraživanja
Stažiranje
- Švajcarska ili u inostranstvu (4-6 meseci)
Pecivo& Čokolada Umetnost
Termin 4:11 nedelja
- Fine Dining: Peciva i Deserti — Teorija
- Fine Dining: Peciva i Deserti — Praktično
- Restoran Servis i menadžment
- Vino, piće i miksologija (u saradnji sa Ritz Paris)
- Kafe i pekara: Koncepti i menadžment
Termin 5:11 nedelja
- Inovativni gurmanski, peciva i deserti - teorija
- Inovativni gurmanski, peciva i deserti - praktični
- Razvoj prehrambenih proizvoda
- Kafić i pekara: Ketering
- Primenjena istraživanja
Stažiranje
- Švajcarska ili u inostranstvu (4-6 meseci)
Vegetarijanska kulinarska umetnost
Termin 4:11 nedelja
- Vegetarijanac Fine Dining Kuvanje — Teorija
- Vegetarijanac Fine Dining Kuvanje — Praktično
- Restoran Servis i menadžment
- Vino, piće i miksologija (u saradnji sa Ritz Paris)
- Napredno vegansko pečenje i pecivo
Termin 5:11 nedelja
- Inovativno vegetarijansko gurmansko kuvanje - teorija
- Inovativno vegetarijansko gurmansko kuvanje - praktično
- Svet čokoladnih umetnosti
- Razvoj prehrambenih proizvoda
- Primenjena istraživanja
Stažiranje
- Švajcarska ili širom sveta (4-6 meseci)
Godina 3: Brig
Kompletna Godina 3& Diplomirani sa:
- Diplomirani međunarodni biznis u vašem izabranom Pathway, nagrađen od strane Culinary Arts Academi
- Bachelor of Arts (počasti) u kulinarstvu dodeljuje Univerzitet u Derbiju - Velika Britanija
Termin 6:11 nedelja
- Poslovni plan za preduzetnika 1
- Kulinarski turizam
- Strateški marketing za prehrambenu industriju
- Hrana u medijima
- Kulinarski događaji Management
Termin 7:11 nedelja
- Biznis plan za preduzetnika 2
- Filozofija hrane
- Trendovi hrane
- Međunarodno podudaranje hrane i vina
- Koncept& upravljanja konceptom hrane