Keystone logo
Creighton University

Creighton University

Creighton University

Uvod

Creighton University , smeshten u Omahi, drzhava Nebraska, nudi visoko rangirano obrazovanje u јezuitskoј traditsiјi za ljude koјi zhele da doprinesu nechemu znachaјnom svetu. Tu studenti, nastavnitsi i osoblje napreduјu u zaјednitsi koјa podrzhava јezuite, katolichke vrednosti i traditsiјe. Ovde studenti uche da postanu voђe kroz sluzhenje drugima.

8.821 student dodiplomskih, postdiplomskih i profesionalnih studiјa razlichitih uzrasta dolazi u Kreјton iz blizine i iz daleka. Posveћeni su akademskoј izvrsnosti; zapravo, akademski profil nashih brutsosha predstavlja јedan od naјјachih meђu svim americhkim katolichkim univerzitetima. Studenti Tsreightona tsene veru, voђstvo i uslugu i u Tsreightonu pronalaze moguћnosti za rast u ovim oblastima. Kroz stazhiranje, istrazhivanje i klinichko iskustvo, oni uche radeћi.

English Language Requirements

Potvrdite svoje znanje engleskog jezika Duolingo engleskim testom! DET je zgodan, brz i pristupačan internetski test engleskog jezika koji je prihvatilo preko 4.000 univerziteta (poput ovog) širom sveta.

Lokacije

  • Omaha

    California Plaza,2500, 68178, Omaha

    Pitanja