Keystone logo
© Asian Institute of Hospitality Management
Chulalongkorn University

Chulalongkorn University

Chulalongkorn University

Uvod

Академски драгуљ у срцу Бангкока, Chulalongkorn University је први и најпрестижнији тајландски универзитет. Универзитет је 1917. године основао краљ Вајиравудх, у част свог оца, краља Цхулалонгкорна, од свог оснивања познат је по својој академској изврсности. Данас је нарастао и обухвата 26 наставних јединица (19 факултета, 3 школе, 3 факултете, 1 институт), са уписом отприлике 26 000 студената и 11 000 студената, и 3 000 чланова факултета.

Chulalongkorn University континуирано инкубира водеће програме за негу знања, директног искуства и разумевања код својих студената. Универзитет је подстакао и подржао своје академско особље и истраживаче, као и постдипломске студенте да производе утицајне иновације у различитим дисциплинама које могу да подстакну одрживи развој земље и региона. Часови, академски аранжмани и ваннаставне активности организовани су на начин да се осигура да дипломци Цхула-е буду спремни да воде свој живот као глобални грађани, да буду одговорни на тренутне и будуће потребе друштва, док ће знање стечено на Универзитету применити на радите било где у свету и са мултинационалним колегама. Универзитет је пружио обилне могућности не само за тајландске студенте већ и за међународне студенте да наставе своје академске активности у области која их занима под водством својих угледних наставника. Помоћ ће им бити доступна од првог дана као студенти на Цхула-и до дипломирања. Заједно са својим покушајима да промовише квалитет високог образовања, Цхула је такође пружала услуге у различитим облицима широј јавности. Чланови факултета и истраживачи користили су своје студије и резултате истраживања како би допринели решавању хитних и невиђених проблема са којима се суочава друштво, домаће и међународно. Искусно академско особље, компетентни студенти и академски програми који су неуморно надограђивани и прилагођавани како би се осигурало да су релевантни за тренутне захтеве омогућили су Chulalongkorn University да стекне положај главног тајландског националног универзитета, а његова тренутна мисија је да се развије да постане национални универзитет светске класе.

Chulalongkorn University","author_url":"","source":""}" />

Наше прославе '100 година поноса Цхула' су већ почеле! Дођите, придружите нам се! Заједно, кренимо у нови век изврсности за Chulalongkorn University !

Lokacije

  • Bangkok

    Phayathai Road, Pathumwan, Bangkok, 10330, Bangkok

Pitanja