Keystone logo
Carroll University дипломирани математичар
Carroll University

дипломирани математичар

Waukesha, Сједињене Америчке Државе

4 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 36.400 / per year *

Na kampusu

* могу се применити додатне накнаде

Uvod

Бројеви су универзални језик. Бројеви леже у основи универзума и пружају нам средства за анализу, разумевање и предвиђање. Без бројева, не може се много урадити. Бројеви покрећу наше рачунаре, ракетне бродове, интернет и финансијски сектор—скоро све. Кроз аналитику, једначине и статистику, можемо да схватимо свет. Као што можете замислити, математичко образовање вас може одвести у многим правцима.

Carroll UniversityПрограм из математике укључује курсеве чисте и примењене математике, нудећи широку и детаљну основу за ученике са различитим интересовањима и позадином. Развићете логичко размишљање, квантитативно резоновање и вештине дедуктивне анализе, што вас све чини веома привлачним за постдипломске школе и послодавце.

Могућности за каријеру за оне са математичким смером су подједнако различите. То укључује позиције у областима актуарских наука, банкарства и финансијских услуга, индустрије осигурања, комуникација, рачунарских наука, консалтинга, владе, здравствених услуга, менаџмента, јавне политике, истраживачких организација, комуналних услуга и транспорта. Желите још више да проширите своје хоризонте? Због нашег флексибилног распореда курсева, можете да стекнете диплому из математике и завршите други смер као што је рачунарство, бизнис или хемија у року од четири године.

Постаните наставник математике

Ако планирате каријеру као подучавање на нивоу средње или средње школе, можете упарити предмет математике са главним смером средњег образовања да бисте проширили своје способности у учионици. Проучаваћете рачуне, модерну геометрију, писање доказа, вероватноћу и статистику.

Главни, у комбинацији са средњим образовањем, води до сертификације од стране Одељења за јавну наставу Висконсина за подучавање математике у средњој или средњој школи. Бићете квалификовани да предајете математичке курсеве од 4. до 12. разреда. Трећина наших смерова математике иде у средње образовање, са стопом од 100 одсто. Друга трећина наших математичких смерова наставља са постдипломским студијама у областима као што су биостатистика, рачунарство, економија, шумарство, генетика, метеорологија, истраживање операција, физика, психологија, социологија и већина инжењерских области. Други настављају каријеру у областима као што су рачунарство, актуарска наука, финансије, биоматематика, криптографија и инжењеринг.

Малолетници

Поред главног, Царролл нуди и споредну математику која допуњује многе области студија:

  • Матхематицс Минор

Prijem

Program Školarina

Stipendije i finansiranje

Izjave studenata

O školi

Pitanja