Keystone logo
© Carroll University
Carroll University

Carroll University

Carroll University

Uvod

Pravi Pionir, Carroll University je prva, četvorogodišnja institucija visokog učenja u Viskonsinu. Naš privatni univerzitet je utemeljen u tradiciji liberalne umetnosti i lider je u zdravstvenim naukama. Nudimo više od 95 oblasti studiranja, uključujući različite diplomske programe i klinički doktorat iz fizikalne terapije. Od 1846.

Šta znači biti Pionir? To znači biti deo bogate istorije i tradicije koja nastavlja da oblikuje našu zajednicu u kampusu. To je angažovanje u duhu istraživanja i otkrića koje je počelo sa našim osnivačima. Pioniri jedva čekaju da sazna više o svetu u kome žive i kako će dati svoj trag doprinoseći svežoj perspektivi. U Kerolu živimo po skupu vrednosti koje nas vode ka izvrsnosti, protežu se preko granica i tretiraju one koje srećemo sa poštovanjem, ljubaznošću i dostojanstvom.

Zajednica za učenje

Nudimo izbor kada su u pitanju studenti i diplomski programi. Naši učenici jure svoju strast dok se pripremaju za svoje karijere preko Koledža nauka i umetnosti, Koledža zdravstvenih nauka, Poslovne škole i Škole obrazovanja i ljudskih usluga. Naš fakultet je lično uložen u uspeh njihovih studenata. Njima je prioritet da ih dobro poznaju, što u prevodu znači bolju podršku u tome da im se pomogne da ostvare svoje individualne akademske i lične ciljeve. Kerol se razlikuje kroz svoje Pionirsko jezgro. Ovaj jedinstveni zahtev za opšte obrazovanje stiče međukulturni akcenat tokom akademske karijere učenika, izlažući ih kulturama, idejama i verovanjima drugačijim od njihovih.

Savršena lokacija

Objekat Carroll se nalazi na pogodnoj lokaciji u istorijskoj četvrti u Vaukeši, u Viskonsinu, na samo nekoliko blokova od šarmantnog grada pored reke ispunjenog šopingom, trpezarijom i rekreacijom na otvorenom. Na manje od pola sata smo od Milvokija, najvećeg grada Viskonsina, i manje od dva sata kolima iz Čikaga.

Brižna zajednica

Kerol je bliska zajednica u kojoj je briga više od klišea. Preuzimanje odgovornosti da svet bude bolje mesto je deo onoga što jesmo. Od prvog dana u kampusu, naši studenti učestvuju u uslužnim delatnostima, plaćajući ga unapred tako što vraćaju u većem Vaukešu i Milvokiju.

Aktivni kampus

Naši Pioniri uče i rastu i van učionice. Naš takmičarski duh napreduje u našim 23 NCAA divizije III atletskih timova. Naši učenici takođe imaju vremena da ostvare svoje strasti ili istraže nove, u oblastima kao što su muzika, pozorište, umetnost, fotografija i još mnogo toga. A sa 50+ studentskih organizacija, lako je istražiti različita interesovanja i steći prijatelje.

Pioneer Driven: Carroll University's New Vision for Distinction je strateški plan koji ucrtava ambiciozan i dinamičan kurs napred: onaj koji karakterišu inovacije i preduzetništvo – i podstaknut posvećenošću i pogonom današnjih Pionira.

Od 1846, transformativno Kerol iskustvo oblikovalo je živote desetina hiljada studenata. Ovi Pioniri su bili inspirisani da vode u vokaciji i žive živote dostignuća i smisla. Naši alumni/ae utiču na njihove zajednice i živote drugih. Oni se protive nepravdi i istražuju naše zajedničko čovečanstvo kroz veru, umetnost, vodeće biznise, uče decu i odrasle, brinu o bolesnima i štite životnu sredinu. Pioniri osvetljavaju naš toto poštovanja, integriteta i upravljanja.

Sa svakim diplomcima, naš domašaj se proteže i naša odgovornost raste da inspirišemo naše učenike da otkriju svoju pravu svrhu, da postanu najbolja verzija sebe i da se pripreme za promišljeno angažovanje u tome da svet bude bolji za sve. Oni su deo ponosne loze koja je ojačala sa svakom novom generacijom studenata, fakulteta, osoblja i alumni/ae.

Kao i oni koji su otiљli pre njih, oni su Pioniri voрe.

"Carroll University će transformisati svet na bolje kroz moć angažovanog obrazovanja."

Ciljevi strateškog plana

U narednih sedam godina, Carroll Universityplan zemlje biće usredsređen na četiri ključne oblasti:

Unapređenje nastave i učenja

Carroll University postaće lider u edukaciji studenata koji su vešto spremni za celoživotno učenje i stručni uspeh.

Obogaćivanje Kerolovog iskustva

Carroll University će postići akademsku izvrsnost kroz inkluzivnu izvrsnost.

Građevinska i poluga partnerstva

Carroll University će maksimalno povećati uticaj strateških partnerstava koja se fokusiraju na inovacije i preduzetničko razmišljanje.

Strateški raste

Carroll University nadograрiжe naљe proљle uspehe i nastaviti uzlaznom putanjom tako љiriжi naљ obrazovni tim, otisak kampusa i studentsko telo.

Prijem

Minimalni GPA za sve Undergrad stepeni: 2.0

Procedure za prijem - Međunarodni brucoši

Sledeći akreditivi moraju biti dostavljeni Kancelariji za prijem:

 1. Prijava za prijem, koja se može podnijeti u bilo koje vrijeme nakon uspješnog završetka osnovne godine u srednjoj školi.
 2. Transkript iz akreditovane srednje škole koji pokazuje napredak prema ili završetku zahteva za diplomiranje.
 3. Poznavanje engleskog jezika: Molimo vas da podnesete svoj dokaz o poznavanju engleskog jezika na [email protected].
 4. Test-Opciono,Carroll University je test-opciono za jesen 2022. Kandidati mogu izabrati da podnesu ACT ili SAT rezultat kao dokaz o poznavanju engleskog jezika

Odluke se donose o prijavama kada su potpune, a podnosioci zahteva se odmah obaveštavaju preko Kancelarije za međunarodni prijem. U nekim slučajevima, dosjei potencijalnih studenata upućuju se Odboru za prijem na pregled i djelovanje. To telo može odobriti prijem na Univerzitet pod uslovom da su ispunjeni određeni uslovi ili može zahtevati od studenta da zadovolji određene kriterijume. Završni prijem u programe sportske obuke, nege, fizikalne terapije i radne terapije zavisi od sposobnosti podnosioca zahteva da se pridržava tehničkih standarda navedenih u katalogu u svakoj oblasti studija, kao i zdravstvenim standardima navedenim naCarroll University zdravstvenim obrascima.

Univerzitetski kandidati sa invaliditetom ne snose obavezu da otkriju svoje invalidnosti tokom procesa prijave. Međutim, podnosilac zahteva može da odluči da otkrije svoju invalidnost Kancelariji za prijem ako student veruje da on/ona ne ispunjava redovne uslove za prijem Univerziteta. Invalidnost se može uzeti u obzir u odnosu na ukupnom postignuću studenta, efekat invaliditeta na njegovo/njeno akademsko dostignuće, i verovatnoća uspeha studenta u programima Univerziteta, kursevi, i aktivnosti.

Poznavanje engleskog jezika:

Postoji nekoliko načina da se ispuniCarroll University zahtev za poznavanje engleskog jezika:

Svi kandidati

 • Test engleskog kao stranog jezika (TOEFL) (šifra škole: 1101)
  • Minimalni rezultat: 550 (PBT)/70 (IBT)/8 (Osnove)
 • Međunarodni sistem za testiranje jezika (IELTS)
  • Minimalni rezultat: 6
 • EIKEN test u praktičnom poznavanju engleskog jezika
  • Minimalni rezultat: Ocena Pre-1
 • Pearson test engleskog jezika (PTE)
  • Minimalni rezultat: 50
 • Duolingo engleski test
  • Minimalni rezultat: 95
 • Visconsin English kao Institut za drugi jezik (VESLI)
  • VESLI preporuka nakon uspešnog završetka kurseva na 700 nivoa
 • Jezička kompanija (TLC)
  • Mora dobiti prolaznu ocenu ili višu na nivou TLC 9

Preddiplomski kandidati

 • ACT engleski rezultat od 18 ili više
 • Ocena čitanja i pisanja zasnovana na SAT dokazima od 510 ili više
 • Pohađajte američku srednju školu 3 ili više godina i upišite časove engleskog/jezika koji nisu ESL

Kandidati iz sledećih zemalja ne moraju da podnesu dokaz o poznavanju engleskog jezika:

 • Australija
 • Kanada (osim Kvebeka)
 • Irska
 • Novi Zeland
 • Ujedinjeno Kraljevstvo
 • Neke karipske zemlje mogu se kvalifikovati na zahtev da budu pregledane.

Opšti zahtevi za transkript: Završetak srednje škole i ako je primenljivo — Završetak izlaznih ispita iz škole itd. Prihvatamo nezvanične transkripte u svrhe prijema sve dok su prevedeni na engleski, ali od svih studenata zahtevamo da nam dostavi zvanične dokumente pre drugog semestra.

Cambridge International A/O nivoi: Prihvatamo O-nivoe i A-nivoe: 5 predmeta - matematika, engleski jezik, nauka, društvene nauke i peti akademski predmet - B ili viši na O-nivou mogu se koristiti za znanje engleskog jezika, a C ili više na nivou A mogu se koristiti za znanje engleskog jezika

VAEC: Potreban je VASSCE+Scratch kartica+jedan od naših prihvaćenih rezultata znanja engleskog jezika.

Stipendije i finansiranje

Carroll prepoznaje izuzetna studentska dostignuća. Ove stipendije su dostupne za prve brucoše i dodeljuju se na mestu prihvatanja. Student ima pravo na samo jednu od ovih stipendija, a iznosi se ne povećavaju iz godine u godinu.

* Većina stipendija završi period prijave pre početka prolećnog semestra.

Akademske stipendije

2022-2023. Iznosi stipendija za akademsku godinu

Carroll University nagrade obnovljive, automatske stipendije zasluga (bespovratna sredstva koja nisu zasnovana na potrebama) dolaznim studentima prve godine u trenutku prijema. Ove stipendije se zasnivaju na kumulativnom srednjoškolskom GPA i standardizovanim rezultatima testa kada se obezbede. Nema potrebe da se dodatna aplikacija pregleda za ove stipendije! Ove obnovljive stipendije kreću se od 15.000 do 23.000 dolara godišnje.

Studentu se dodeljuju stipendije za zasluge na osnovu njihove akademske pozadine. U slučaju da se akademske informacije vremenom poboljšavaju (kao što je navedeno u srednjoškolskom transkriptu 7. semestra ili podnesenim rezultatima testa), Carroll će pregledati stipendiju za veće zasluge na osnovu informacija dobijenih do 1. februara 2022.

Stipendije odeljenja/Talent

MacAllister puna školarina stipendija

 • Puna školarina svake godine za četiri godine.
 • Zahteva posebnu aplikaciju i intervju na kampusu. Primalac ne ispunjava uslove za bilo koje druge Carroll stipendije ili grantove.

Iersin Business Stipendija

 • Različite obnovljive količine.
 • Dostupno studentima smer računovodstvo, poslovna administracija, poslovna ekonomija, finansije, zdravstvena administracija, menadžment, i liderstvo ili marketing.

Davies Otto stipendija za nauku

 • ​$10,000 ukupno; $2,500 obnovljiv godišnje.
 • Za studente koji su diplomirali nauke. Zahteva posebnu aplikaciju i intervju.

Inženjerski program stipendija

 • $4,000—$20,000 ukupno; $1,000—$5,000 obnovljivih godišnje.
 • Dostupno studentima koji su diplomirali pre-inženjering/primenjenu fiziku. Zahteva posebnu aplikaciju.

Džordž F Kennan stipendija

 • $5,000 ukupno; $1,250 obnovljiv godišnje.
 • Dostupno studentima koji su diplomirali istoriju. Zahteva posebnu aplikaciju i intervju.

Program mogućnosti zdravstvene karijere (HCOP)

 • Stipendije počinju od 5.000 dolara i povećavaju se svake akademske godine.
 • Učenici koji ispunjavaju uslove su studenti prve godine iz ekonomski ili obrazovno ugrožene pozadine.

Džordž i Džerald Bitters obdarena stipendiju

 • $1,000—$3,000 godišnje.
 • Dostupno studentima iz Južnog Milvaukeeja ili srednje škole Cudahi sa 2,0 ili višim GPA. Zahteva posebnu aplikaciju.

Pozorišne stipendije

 • $4,000 ukupno; $1,000 obnovljiv godišnje.
 • Dostupno studentima koji studiraju u pozorištu. Na osnovu audicije.

Muzička stipendija

 • Različite obnovljive količine.
 • Na osnovu audicije. Muzički i ne-majori imaju pravo.

Umetnička stipendija Anne Hardi

 • $1,750 ukupno četiri godine.
 • Dostupno studentima koji su diplomirali umetnost ili fotografiju. Zahteva posebnu primenu i podnošenje umetničkog portfelja.

Les Klug Photographi Stipendija

 • $500 jednogodišnja stipendija.
 • Dostupno studentima koji su diplomirali fotografiju. Zahteva posebnu prijavu i podnošenje fotografskog portfelja.

Jack and Corrine Reichert obdarena stipendija

 • Minimalno 2.000 USD obnovljivih izvora godišnje.
 • Dostupno studentima iz Vest Allis Central ili Nathan Hale High School sa 2.0 ili višim GPA. Zahteva posebnu aplikaciju.

Vaukesha State Bank

 • $1,000 jednogodišnja stipendija.
 • Dostupno srednjoškolcima koji borave ili pohađaju srednju školu u okrugu Vaukesha i planiraju da na jesen pohađaju Carroll puno radno vreme. Potrebna je posebna aplikacija.

Esports stipendije

 • Različite obnovljive količine. Do 2.500 dolara.
 • Ova nagrada se dodeljuje dolaznim studentima koji su pokazali odličnu sposobnost performansi u izabranom esport naslovu.
 • Na osnovu pokušaj (pošaljite e-mail Head Esports trener, Kris Pullam ([email protected]). Dostupno svim dolaznim studentima bez obzira na glavni.

Osim ako nije drugačije naznačeno, stipendije se mogu obnoviti četiri godine sve dok student održava status sa punim radnim vremenom dodiplomskog studija. Student ima pravo na samo jednu od ovih stipendija. Međutim, mogu se dobiti akademska stipendija i dodatne nagrade.

Dodatne nagrade

Nagrada Hilger Tradicija

 • $500 godišnje obnovljiv.
 • Dostupno deci, unucima, braći i sestrama alumni/sadašnjih učenika ili upućivanje bivših studenata; dodeljeno u trenutku prihvatanja.

ROTC

 • Promenljivi obnovljivi iznosi.
 • Zahteva posebnu aplikaciju. Posetite markuette.edu/rotc/airforce za više informacija.

Sloboda stipendija/Žuta traka Program

 • Promenljivi obnovljivi iznosi.
 • Dostupno veteranima posle 9/11 putem programa za unapređenje obrazovanja Iellov Ribbon GI. Molimo kontaktirajte Kancelariju sekretara.

Lokacije

 • Waukesha

  North East Avenue,100, 53186, Waukesha

  Pitanja