Keystone logo
Carl Benz School of Engineering

Carl Benz School of Engineering

Carl Benz School of Engineering

Uvod

Carl Benz School of EngineeringJe Mašinski fakultet svetski poznatog Karlsruhe Institute of Technologi (KIT) i nudi diplomu iz mašinstva predaje na engleskom jeziku.

Škola Carl Benz je nezavisna institucija u okviru Karlsruhe Instituta za tehnologiju (KIT) sa strukturom poput koledža. Ona nudi studentima iz celog sveta priliku da studiraju diplomu mašinstva u potpunosti na engleskom jeziku ili samo dobiti uvid u studiranje inženjerstva preko jedne od letnjih škola. Po uspešnom završetku trogodišnjeg programa, studenti dobijaju diplomu Bachelor of Science (B.Sc.) od strane KIT-a.

Kao deo KIT-a, škola Carl Benz stvara i daje znanje za društvo i životnu sredinu. Od fundamentalnih istraživanja do aplikacija, KIT ističe u širokom spektru disciplina, odnosno u prirodnim naukama, Engineering Sciences, Ekonomija, i humanističkih i društvenih nauka. Nastoji da značajno doprinosi globalnim izazovima čovečanstva u oblastima energetike, mobilnosti i informisanja. Kao istraživački univerzitet u Helmholtz Association, KIT je jedinstvena naučna i obrazovna institucija, koja učestvuje u međunarodnoj konkurenciji i drži vodeću poziciju u tehnološkim univerzitetima širom sveta (vidi Rangiranje). Inovacijski napori KIT-a grade most između važnih naučnih nalaza i njihove primene u korist društva, ekonomskog prosperiteta i očuvanja naše prirodne osnove života.

Tokom trajanja studija, učenici škole Carl Benz dobijaju privilegiju različitih dodataka međunarodnog koledža poput strukture:

 • Studenti imaju pristup objektima i uslugama u KIT-u.
 • Studenti pohađaju kompaktne časove sa elitnom strukturom, koju nude univerzitetski predavači KIT-a.
 • Studenti dobijaju stalnu karijeru i podršku.
 • Studenti se pridružuju raznim društvenim aktivnostima sa fokusom ne samo na studiranje već i na izgradnji bliske mreže međunarodnih vršnjaka, prijateljstava i doživotnih veza, kao i da rastu kao pojedinac.

Zašto studirati u školi Carl Benz?

Međunarodna orijentacija

CBS je raznolik, otvorenog uma i veoma međunarodno orijentisan. Na kampusu ima više od 90% međunarodnih studenata, a naši alumni dolaze iz preko 50 zemalja širom sveta.

Snažna industrijska mreža

Mnogi diplomci žele da uđu na nemačko tržište rada. Da bismo to olakšali, ohrabrujemo naše studente da rade stažiranje. Kao deo specijalizacije Global Production Management studenti čak učestvuju u programu obuke industrije.

Proučite budućnost inženjerstva

B.Sc. je podeljen na osnovne studije iz opšte oblasti mašinstva, uključujući specijalizaciju iz automobilskog inženjerstva, globalnog upravljanja proizvodnjom i/ili energetskog inženjerstva.

Studija& karijere

CBS pruža studentima podršku u vezi sa svakodnevnim pitanjima sa individualizovanim studijskim smernicama, kao i personalizovanom uslugom karijere.

Savršena lokacija

Karlsruhe se nalazi u srcu Evrope i nudi lak pristup planinama, jezerima, rekama, šumama, dvorcima, skijanju i drugim sportovima na otvorenom. Mnoga mesta u Evropi, poput Pariza (2,5 sata), Amsterdama (5,5 sati), Londona (6 sati) ili Praga (7 sati), udobno je i brzo doći vozom.

Karakteristike kampusa

Secure On-Campus stanovanje

CBS nudi sve u jednom: smeštaj u kampusu i akademici, kao i zabavni sadržaji (tj. Muzička soba), mogu se naći pod jednim krovom.

  Lokacije

  • Karlsruhe

   Schloßplatz,19, 76131, Karlsruhe

  • Suzhou

   Suzhou, Народна република Кина

   Pitanja