Keystone logo
Cardiff University Математика
Cardiff University

Математика

Cardiff, Уједињено Краљевство

3 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Sep 2024

GBP 28.200 / per year

Na kampusu

Uvod

Математика

Ако желите да стекнете конкурентску предност на тржишту рада или се припремите за истраживачку каријеру, диплома ММатх може вам помоћи да брзо кренете ка својим професионалним циљевима.

Четворогодишњи ММатх степен проширује се на БСц како би вас припремио за улазак на високом нивоу у релевантне професије. То је такође солидна основа за наставак истраживачке каријере.

Научићете исти садржај као трогодишња диплома, плус додатну годину студија где ћете завршити велики део пројектног рада, као што су:

  • Преглед постојеће области математичке теорије која није обухваћена у модулима који се предају
  • Уводни истраживачки пројекат
  • Развој дела математичког софтвера

Не само да ћете истражити истраживачку тему по свом избору, већ ћете такође развити кључне вештине управљања пројектима и временом које траже дипломирани послодавци. Такође ћете показати да сте на челу дисциплине кроз опсежно покривање тема као што су математичка анализа, математичка физика и динамика флуида.

Обележја

  • Високо задовољство студената - Импресивних 100% студената на овом курсу било је задовољно својим укупним искуством према Националној анкети студената 2019.
  • Специјалистичко знање - Поред учења напредних математичких техника, стећи ћете специјалистичка знања и вештине кроз опсежно покривање тема које су ван обима дипломе.
  • Година заснована на пројекту – Током ваше последње године, имаћете прилику да завршите значајан математички пројекат на напредном нивоу у области истраживања по вашем избору.
  • Флексибилне шеме диплома – У већини случајева, слободни сте да прелазите са једног дипломског програма на други на крају прве године ако се ваша интересовања промене. Такође можете завршити годину професионалног пласмана или годину у иностранству између друге и треће године. Не морате да се обавезујете ни на једну од ових опција до почетка друге године, тако да имате довољно времена да одлучите шта бисте желели да радите.*

Објекти за подршку – Имаћете личног ментора који је у могућности да понуди савете, у поверењу, како о академским тако и о неакадемским питањима, као и приступ недељним туторијалима, надгледаним рачунарским лабораторијама и дневним сесијама за индивидуалне -једна подршка.

Приказани модули су пример типичног наставног плана и програма и биће ревидирани пре школске 2020/21. Завршни модули биће објављени до септембра.

Prijem

Stipendije i finansiranje

Nastavni plan i program

Ishod programa

Program Školarina

Mogućnosti za karijeru

O školi

Chat with students

Pitanja