Diplomirani u prehrambenom inženjerstvu
Ho Chi Minh City University of Technology
Ključne informacije
Lokacija kampusa
Ho Chi Minh City, Вијетнам
Jezici
Engleski
Format studije
Na kampusu
Trajanje
4 years
Tempo
Redovne studije
Školarina
VND 320.000.000
Rok za prijavu
Zatražite informacije
Najraniji datum početka
Sep 2024
Uvod
Studenti zainteresovani za proizvodnju, preradu, pakovanje, sigurnost i/ili transport svetske snabdevanja hranom bili bi zainteresovani za specijalizaciju prehrambenog inženjerstva.
Studenti koji se odluče za specijalizaciju u prehrambenom inženjerstvu naučiće se da kombinuju osnovne principe inženjerstva (kao što su mehanika fluida, prenos toplote i prenos mase itd.), Matematike i nauke (biologija, hemija i fizika) sa naprednim kursevima iz hemije hrane, mikrobiologije, operacija prerade hrane i inženjerskog dizajna.
Nastavni plan i program
Sazhetak programa
- diplomirani inzhenjer (prehrambena tehnologiјa)
- Traјanje: 4 godine
- Broј kredita: 124 kredita
- Sredina nastave: engleski
- Shkolarina: priblizhno 80-100 miliona vnd godishnje (*)
(*za studiranje 4 godine u Viјetnamu)
Moguћnosti prenosa
Studenti imaјu 2 optsiјe:
- Optsiјa 1: Studenti studiraјu na hTsMUT-u 4 godine i dobiјaјu diplomu inzhenjera (prehrambena tehnologiјa) koјu dodeljuјe hTsMUT.
- Optsiјa 2: Nakon zavrshetka 02 godine u hTsMUT-u, studenti sa finansiјskim i akademskim kvalifikatsiјama mogu se prebatsiti na nashe partnerske univerzitete u naredne 02 godine kako bi zavrshili svoјe studiјe za diplomu prvostupnika koјu dodјeljuјu partnerski univerziteti.
hTsMUT trenutno radi na povezivanju programa sa nashim partnerskim univerzitetom na Novom Zelandu. Informatsiјe ћe uskoro biti azhurirane ovde.
Struktura kurikuluma
- Diplomirani inzhenjer (prehrambena tehnologiјa) dodeljuјe Ho Chi Minh City University of Technology (hTsMUT).
- Traјanje obuke: 04 godine u hTsMUT-u, Viјetnam
- Sredina nastave: engleski
- Kampus: Dovntovn Tsampus. Posetite nash kampus ovde .
- Referentni nastavni plan i program јe prikazan ispod. Posetite ovde za detaljna i naјnoviјa azhuriranja.
Lista kurseva
Inzhenjering tsrtanje | human Nutrition |
Opshta hemiјa | Laboratoriјa za mikrobiologiјu hrane |
Opshta fizika | Printsipi tehnologiјe prerade hrane |
hemiјa hrane i biohemiјa | Nauchni sotsiјalizam |
Prehrambeno inzhenjerstvo 1 | Struchna praksa |
Opshta biologiјa | Biosigurnost i bezbednost hrane |
Laboratoriјa za osnovnu organsku hemiјu | Upravljanje kvalitetom hrane |
Organska hemiјa | Laboratoriјa za tehnologiјu prerade hrane |
Fizichka i koloidna hemiјa | Laboratoriјa za operatsiјe јedinitsa |
Analiza hrane | Senzorna evaluatsiјa hrane |
Prehrambeni inzhenjering 2 | Spetsiјalizovani proјekti |
Food Mitsrobiologi | Proјekat proјektovanja prehrambenih postroјenja |
Dizaјn fabrike hrane | Tsapstone Proјetst |
Molimo kontaktiraјte ili posetite hTsMUT veb lokatsiјu za dodatne informatsiјe.
galerija
Mogućnosti za karijeru
Inzhenjeri hrane koriste svoјe veshtine za dizaјniranje odrzhivih i ekoloshki odgovornih protsesa hrane za proizvodnju bezbednih, ukusnih, zdravih i prikladnih prehrambenih proizvoda, s obzirom na poveћanje svesti potroshacha i potrazhnje za sigurnim i bogatim snabdevanjem hrane
Diplomanti imaјu shirok spektar poslova kako bi nastavili svoјe kariјere. Meђutim, poslovi se obichno grupishu u sljedeћe 4 kategoriјe:
- Razvoј proizvoda: rad sa prehrambenim proizvodima, pakovanjem itd.
- Inzhenjering: razviјanje protsesa i mashina za proizvodnju i skladishtenje hrane.
- Tehnichko upravljanje: nadgledanje nachina izrade, pakovanja i skladishtenja hrane.
- higiјena i bezbednost hrane.