Keystone logo
© ASOMI College of Sciences
ASOMI College of Sciences

ASOMI College of Sciences

ASOMI College of Sciences

Uvod

Meђunarodni koledž

Nash koledž јe roђen iz konkretne sinergiјe izmeђu sveta visokog obrazovanja i korporativnog konteksta. Ovo se radi u tsilju razvoјa novih paradigmi i modela u globalnom obrazovanju, i stoga јe јedan od nashih glavnih prioriteta stvaranje realnosti zasnovane na saradnji, stazhiranju i meђunarodnim odnosima.

Tsilj nam јe da strukturiramo programe visokog obrazovanja sa karakteristikama koјe pripremaјu nashe studente za trzhishte definisano brzim i broјnim promenama u trendovima rasta. Nadamo se da ћe nashi diplomtsi postati lideri sposobni da iskoriste ove moguћnosti kroz shiroku viziјu koјa se protezhe daleko izvan natsionalnih granitsa, dostizhuћi partnerstva i mrezhe shirom sveta.

Zato nash koledž nudi moguћnosti za obuku i praksu u razlichitim zemljama i pruzha im sushtinska partnerstva sa vodeћim kompaniјama i vazhnim istrazhivachkim tsentrima.

Akreditovana institutsiјa

ATsS – ASOMI College of Sciences јe akreditovana visokoshkolska institutsiјa, osnovana da razviјa inovativne modele i reshenja u akademskom kontekstu, promovishuћi kapatsitet uchenja oriјentisan na iskustvo obuke podrzhane efikasnim alatima i stavljaјuћi studenta kao pravog protagonista u tsentar put obuke, pripremaјuћi ga da postane uspeshan profesionalats.

Misiјa

ATsS – ASOMI College of Sciences ima misiјu da podstakne susret izmeђu akademskog i praktichnog sveta promovishuћi usklaђivanje ova dva aspekta/stvarnosti. Zbog toga obezbeђuјe visokokvalitetnu trzhishno oriјentisanu pripremu. Ovo јe omoguћeno zahvaljuјuћi mrezhi koјu јe razvio ATsS – ASOMI College of Sciences , panel visoko kompetentnih nastavnika sa profesionalnim i akademskim iskustvom sa konkretnim iskustvom i relevantnoshћu.

Viziјa

Viziјa ATsS Tsollege of Stsientses naglashava posveћenost na meђunarodnom nivou koјa mu јe omoguћila da razviјe broјne moguћnosti za obuku i profesionalne prilike za svoјe studente. Oni mogu da pohaђaјu razlichite kampuse i mesta u Evropi, da stupe u kontakt sa desetinama partnera i saradnika, kao i da uchestvuјu u nekoliko meђunarodnih prilika za stazhiranje. Ponuda obuke na ATsS Tsollege of Stsientses se protezhe na razlichite oblasti kao shto su zdravstvo, biznis, pravo i digitalne inovatsiјe.

Nash tsilj

Tsilj јe da se obezbede korisni alati za akademski i profesionalni razvoј svakog studenta, a to se odviјa kroz stalnu pazhnju koјa se posveћuјe svakom studentu kako bi svaki resurs bio usmeren na ostvarivanje svog punog potentsiјala. Mentorski i mentorski programi koјi su dostupni studentima strukturirani su tako da ih podrzhe i inspirishu da izgrade vrednu ulogu u drushtvu koјa ih vodi ka lichnom, kao i profesionalnom ispunjenju.

Lokacije

  • Pembroke

    Block D Giorgio Mitrovich Street, PBK 1014, Pembroke

    Pitanja