Keystone logo
Accademia Italiana Diploma modnog dizajna
Accademia Italiana

Diploma modnog dizajna

3 Years

Engleski, Italijanski

Redovne studije

31 Jul 2024

Oct 2024

EUR 11.600 / per year

Na kampusu

Uvod

Trogodišnja studija modnog dizajna priprema studente da igraju značajnu ulogu u svetu mode, zahvaljujući inovativnoj i kreativnoj viziji.

Trenutno ova oblast zahteva posedovanje opsežnog znanja, od krojenja do digitalnog dizajna i etičkog i održivog krojenja. Uspešan modni dizajner poseduje svoj jedinstveni lični stil. Ovo je krajnji cilj koji naši studenti postižu kroz multidisciplinarni pristup: istorijske, metodološke i marketinške teme tipične za modnu industriju biće obrađene tokom kursa.

Pored teorijskih aspekata, visoka relevantnost biće upućena obrascima koje će studenti napraviti u laboratoriji u Accademia sve tri godine. Ovo je praktičan pristup koji omogućava suočavanje sa proizvodnim pitanjima. Tokom ovog obrazovnog puta održavamo bliski kontakt sa poslovnim svetom: stručnjaci, poznati stilisti i posete modnim kompanijama su suštinski deo toga.

Promovišemo i dodeljujemo vrednost radu koji naši studenti rade, kroz učešće na međunarodnim modnim revijama, događajima i izložbama. Oni poboljšavaju vidljivost učenika, kao i delovanje u korist profesionalnog početka za naše studente.

Studenti koji uspešno završe ovaj kurs studija moći će da dizajniraju modne kolekcije i kostime, kako za industriju, tako i za zanatlije, prave sopstvene obrasce, eksperimentišući različite jezike kroz istraživanje tkanina.

Studentske usluge

Accademia Italiana nudi niz studentskih usluga:

Orijentacija

Accademia ItalianaKancelarija za& prijem informacija pruža studentima informacije potrebne za odabir i primenu na najprikladniji kurs studija. Accademia ItalianaKancelarija za& prijem informacija pruža studentima informacije potrebne za odabir i primenu na najprikladniji kurs studija.

Kućište

Accademia Italiana nudi besplatnu uslugu pomoći u stanovanju kako bi pomogli studentima daleko od kuće da pronađu odgovarajući smeštaj.

Prijem

Stipendije i finansiranje

Nastavni plan i program

Program Školarina

Mogućnosti za karijeru

O školi

Pitanja