Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Nauka o životu
 • Poljoprivredne nauke
 • Uzgajanje vodenih životinja i organizama
Polja studija
 • Nauka o životu (12)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

12 Osnovne studije Programi u Uzgajanje vodenih životinja i organizama 2024

  Osnovne studije Programi u Uzgajanje vodenih životinja i organizama

  Бацхелор диплома је ознака коју многи студенти напорно раде. Доступан је у различитим областима и може директно водити каријеру или даље студије као што је магистарски степен.

  Шта је дипломирани аквакултура и рибарство? Студенти који следе овај степен обично истражују теме као што су биологија рибарства и управљање аквакултуре. Програми варирају, али неки се такође фокусирају на културу морских и слатких врста, одрживост животне средине и утицај риболова. Неки уче из глобалне перспективе, разматрају теме као што су исхрана, тржишта риба, методе рибарства и процеси сертификације фарми. Многи програми нуде практичне могућности као што су фиелдтрипс за биолошке станице и локално рибарство.

  Они који су уписани у овај програм могу имати користи од тога што често добијају снажне аналитичке и вештачке вештине. Они такође могу развити методе истраживања и организационе вјештине које могу побољшати своје каријере.

  Студенти који су забринути због тога колико ће зарађивати образовање би требало да истражују опције које могу учинити приступачнијим. Гледање онлине часова и постављање питања о програмима финансијске помоћи може помоћи да задржите трошкове ниже него похађање традиционалних универзитета.

  Каријере у аквакултури и рибарству доступне су широм свијета. Дипломанти могу наћи посао у индустријама попут биологије дивљих животиња, карантина, владиног мониторинга животне средине, хране и пољопривреде и приватног консултовања са животном средином. Специфични називи могу укључивати и новог произвођача прехрамбених производа, менаџера за прераду рибе, директора маркетинга и продаје, аналитичара рибарске политике, стручњака за очување животне средине, биолошког научног техничара, водитеља аквакултуре и биолога дивљих животиња. Остале потенцијалне професионалне улоге су истраживачки сарадник, техничар за ратарство, помоћник за рибу, лабораторијски аналитичар и предавач у рибарству.

  Студенти могу пронаћи овај програм истражујући локалне колеџе и међународне универзитете. Неке школе могу такође понудити онлине могућности онима којима је потребно флексибилније распореде. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.