Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Arhitekture
 • Urbani dizajn
Polja studija
 • Studije Arhitekture (20)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  20 Osnovne studije Programi u Urbani dizajn 2024

   Osnovne studije Programi u Urbani dizajn

   Магистрирао је можда веома важно за многе путем у својој каријери. Без обзира твојих година или професија, узимајући дипломирао може да вам помогне да напредујеш у својој каријери или унесите на тржиште рада. Бацхелор дипломе се нуде у различитим пољима, укључујући урбани дизајн.

   Шта је дипломирани у урбанизам? Овај степен има две различите школе мишљења иза њега. Неке школе нуде урбани дизајн диплому на основу уметности дизајна. Овај програм се фокусира на дизајн, Либерал Артс тумачења, и рад на терену да створи уметнички приступ пројектовању урбаних средина. Друга врста програма нуди више технички приступ у вези зграда архитектуру, планирање и пејзажне архитектуре. Који год пут да изаберете, обојица нуде диван практичним курсевима фокусирано на стварању погодним за живот градских простора.

   Пурсуинг диплому у урбанизам има многе предности.Овај степен припрема студента да уђу на тржиште рада са свим вештинама и знањима потребним да цвета у својој одабраној области. Она даје дипломцима поверење у њихово знање да само посебна обука може саопштавања.

   Цена ове врсте степена зависи од ваше локације, коју сте одабрали школе, и простор који школе. Провера са специфичним школама је најбољи начин да се зна колико овај степен ће коштати.

   Постоји много различитих каријере можете почети са дипломирани у урбанизам. Очигледан избор је урбаниста, али то није једина опција. Други могући каријере укључују урбаниста и урбани залагање, између осталог. Ово је такође сјајан програм за сваког ко тражи да се у политику, као планирање и пројектовање градовима могу имати многе важне политичке импликације. Све ове занимљивих каријере може утицати и информисани од стране дипломираног у урбанизам.

   Многе школе широм света нуде студијских програма Бацхелор '. Неке школе нуде онлине курсеве, а неки се фокусирају на активности у учионици. Када се одлучите да дипломирани у урбанизам је права ствар за вас, потражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.