Keystone logo

5 Osnovne studije Programi u Upravljanje i održavanje arhitektonskih objekata u eksploataciji 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije Poslovanja
 • Nekretnine
 • Upravljanje i održavanje arhitektonskih objekata u eksploataciji
Polja studija
 • Studije Poslovanja (5)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

  Osnovne studije Programi u Upravljanje i održavanje arhitektonskih objekata u eksploataciji

  Диплому је обично први степен стечена у студента академској каријери. Програми обично пружају општу факултетско образовање, као и напредно знање и вештине у одабраним специјалитет области. Степен се може користити за улазак у жељеном професију или да се постави темељ за даље студирање на нивоу мастер.

  &nbsp

  Шта је дипломирани у Фацилити Манагемент? Фацилити менаџери надгледају функције физичког окружења кроз координацију услуге подршке организације. Они се старају гости и радници су удобне тако да пословање може да тече глатко. Наставни план и програм центара на разумевању потреба власника објекта и станарима као и интеграцију технологије, процесе и сервисног особља да задовољи те потребе. Генерал пословне студије су комбиноване са обуком у изградњи система.Курсеви могу укључивати принципе управљања објект, вештине управљања пројектом, планирање имовине и развој, статистику, економији и ХВАЦР системе (грејање, вентилацију, климатизацију и расхладних).

  &nbsp

  Предности програма укључују развој критичког мишљења и решавања проблема способности. Ове вештине управљања могу да се користе за постизање важних циљева и побољша квалитет живота.

  &nbsp

  Трошкови следила дипломирао у Фацилити Манагемент варира од школе до школе у ​​зависности од локације и курикулума захтевима. Могућности су доступни на глобалном нивоу. Студенти треба да истражују могућности како би изабрали избор који најбоље одговара њиховим потребама и циљевима.

  &nbsp

  Матуранти може очекивати светлу перспективу за каријеру у области. Предузећа, болнице, аеродроми, хотели и локације догађаја све треба квалификоване стручњаке да координирају услуге за своје просторије.Примери укључују послови директора или планер грађевинских технологија, директор објеката или директора и управни менаџер сервиса. Вештине могу се применити и на пословима у сродним руководећим позицијама, као што су архитектонско-грађевинског планера и аналитичара система. Додатни лидерске позиције су доступни у угоститељским, чишћење и безбедносних организација. Дипломци можда желети да користе своје знање и вештине да покрену сопствени сервисне компаније.

  &nbsp

  Узми први корак ка узбудљивом и изазовно каријере. Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.