Keystone logo

9 Osnovne studije Programi u Društvene nauke Političke nauke Uprava 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Društvene nauke
  • Političke nauke
  • Uprava
Polja studija
  • Društvene nauke (9)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Društvene nauke Političke nauke Uprava

Студенти који траже четворогодишњу диплому на акредитованој високошколској установи обично студирају како би сте добили диплому Бацхелор оф Артс или Бацхелор оф Сциенце. Оба једнако валидна, ови степени су доказ да је појединац добро упућен у одређено подручје студирања.

Шта је бацхелор у влади? Овај степен нуди детаљан преглед локалних, националних и глобалних политичких система. Од студената се обично тражи да узму ригорозне филозофске часове који истражују разне политичке теорије као што су комунизам, конзервативизам, фашизам и либерализам. С обзиром на широке теме у овом интердисциплинарном степену, многи студенти се одлучују да се концентришу на одређену концентрацију. Популарне концентрације укључују међународне односе и спољну политику, владу и политику и пред-закон.

Студенти владе могу да стекну вештине критичког размишљања потребне за анализу и упоређивање контрастних политичких теорија и филозофија. Државни студенти такође могу постати вешти у анализирању и синтетизацији сложених података. Осим тога, обично стичу вештине комуникације потребне да убеђују различите популације.

Трошак је кључна брига за многе ученике. Многи онлине и глобални кампуси нуде Бацхелор у Влади. Трошкови школарине ће се разликовати између институције и платформе за обуку.

Владине матуранти су обично заинтересовани за остваривање каријере у политици. Други користе своју диплому као платформу за покретање своје каријере у јавним службама и постају дипломате, државни службеници или јавни администратори. Други студенти бирају да раде у приватном сектору и наставе да постану адвокати, новинари или политички аналитичари. Студенти са дипломом у влади могу такође радије радити у невладиним организацијама, користећи своје знање о влади ради обављања заговарачког рада.

Бацхелор у Влади је један од уобичајенијих степена. Хиљаде он-лине, локалних и међународних школа нуди курсеве у влади како би помогли у покретању каријере. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.