Keystone logo

244 Osnovne studije Programi u Umetnost 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije umetnosti
  • Umetnost
Polja studija
  • Studije umetnosti (244)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Umetnost

Дипломирао је међународно призната школско постигнуће које је обично у року од зарадио три или четири године. Често се користи као средство за добијање каријеру у датој области, или као камен спотицања ка више напредним дипломама.

Само оно што је дипломирани у Уметност студије? Овај програм је намењен студентима који желе да се укључе у темељном испитивању историје уметности, теорије медија, културне критике, хуманистичких и широког асортимана другим савременим темама везаним за уметност. Поред тога, студенти у Бацхелор ин Артс Студијски програм ће бити изложена у пракси уметности одлука у својим различитим облицима, и да ће учествовати у бројним практичне активности које се односе на уметност у модерном друштву, музејских пракси и сродним областима. Друге теме студија често укључују кустоске студије, критичко и креативно писање и преглед заједничких музејских пракси.

Студенти који успешно заврше диплому у уметности студије програму су припремљени за рад у разним областима уметности у вези. Многи се често ангажовао брже и способни да зараде више новца од оних без студија степени уметности. Неки дипломци такође наставити да води напредне уметничке степени са фокусом на одређеном подручју, као што је историја уметности или терапији уметношћу.

Постоји значајна разлика у трошковима добијања Бацхелор ин Артс студија. Фактори који одређују школарине укључује дужину и престиж програма и школу и географско подручје кроз које се узима.

Многи дипломци оф артс студије програма често иду на предају или производити уметност. Други нађу посао као кустоса музеја, уметничких дилера, кустоске стручњака, графичких дизајнера, фотографа, или у различитим дигиталним и мултимедијалних позиције.

Добијање диплому у уметности је први корак ка обогаћује, испуњавајући, и финансијски награђивања каријеру у ликовне уметности.Заинтересовани студенти могу истражују своје опције, користећи нашу свеобухватну светску базу у вези програма. Трагање за програм испод и контакт директно признање Канцеларија школе по свом избору попуњавањем олова форми.