Keystone logo

162 Osnovne studije Programi u Ugostiteljstvo 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Turizam i Ugostiteljstvo
  • Ugostiteljstvo
Polja studija
  • Turizam i Ugostiteljstvo (162)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Ugostiteljstvo

Сматрало се да је додипломски степен, диплому додјељују институције високог образовања, као што су факултети и универзитети. Овај степен је основни ниво студије пре него што пређе на виши степен магистарских и докторских степена. Овај курс студија може трајати само три године или чак седам.

Шта је Бацхелор у угоститељству? Ова врста степена углавном се фокусира на менаџерски аспект гостопримства. Курсеви обухватају и академску теорију, као и професионалну праксу. Курсеви у академској теорији могу укључивати финансије, рачуноводство, маркетинг, менаџмент и професионални развој. Практични курсеви могу обухватити планирање догађаја, хотелске операције и менаџмент, као и услуге пружања хране и пића. Студенти могу имати специфичне концентрације у гостопримству, међународном менаџменту вина и пића или максимизирању профита на електронском тржишту.

Користи од дипломи у гостопримству могу покрити све области живота. Обука менаџмента може да допринесе корисним лидерским вештинама. Способност праћења финансија и планирања сложених догађаја може се превести и на друга поља рада.

Трошкови ове врсте степена се разликују. Дужина програма, финансијска помоћ и статус пребивалишта ће утицати на крајњи трошак.

Могуће могућности каријере за оне који имају диплому за гастрономију могу се наћи широм свијета. Многи од ових послова могу бити на руководећим и менаџерским позицијама због природе програма студија, који обично садрже курсеве о управљању специфичним аспектима угоститељске индустрије. Могућности за запошљавање укључују специјалисте за догађаје, турнир менаџера, менаџера за услуге клијената, менаџера хотела, менаџера спа и менаџера за корпоративне комуникације.

Бацхелор диплома се нуди на коледзима и универзитетима широм света. Различите методе студирања укључују традиционалне курсеве на кампусу, као и онлине програме. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.