Keystone logo

6 Osnovne studije Programi u Prirodne nauke Hemija Toksikologija 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Prirodne nauke
  • Hemija
  • Toksikologija
Polja studija
  • Prirodne nauke (6)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Prirodne nauke Hemija Toksikologija

Степен Тхе Бацхелор је диплому која траје четири до пет година, генерално, да се заврши. Као диплому на највишем нивоу, она се фокусира на теорији и пракси у оквиру области специјализације. Циљ студијских програма највише бачелор је да пружи студентима са основним професионалним основама на терену.

Шта је завршио у токсикологију? То је степен дипломирани где је главни студијски програм дизајниран да припреми студенте са знањем потребним за детекцију штетних материја у храни, пије, па чак и људско тело. Токсикологија подразумева проучавање како хемије и биологије, и програми обухватају оне предмете упоредо са посебним курсевима у јединственом науци студирања штетне или токсичне супстанце. Програм тежи да укључује и теорију и практична знања лабораторијских технологија потребних за обављање професионално.

Предности спроводи овај степен су прилично једноставна.Као специјализовани програм који се бави потребама поље каријере, дизајниран је тако да боље припреми студенте за ту област од више општег степена у било хемије или биологије би се вероватно радити.

Трошкови студијских програма у токсикологије се разликују доста од универзитета до универзитета, али генерално су упоредиви са другим програмима у школи. За више информација о трошковима за одређене универзитета, обратите их директно.

Кандидати који заврше Дипломирани токсикологију степени обично се нађу добро припремљени за рад у лабораторијским подешавањима. Док је знање стечено у програму је посебно усмерена на проналажење штетне материје, такође тежи да пренесе на друге незахтевним лабораторијским позицијама као и. Они који одлуче да раде у фирмама посвећене специјалитет до типично види боље вертикалну мобилност, ипак.

Токсикологије програми су подељени на оне са јаким лабораторијским захтева и оне без.Да бисте пронашли најбољи онлине програма, потражите за школе које не захтевају снажну посвећеност лабораторијске класе-су веће шансе да понуди цео свој програм на мрежи. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.