Keystone logo

19 Osnovne studije Programi u Obrazovanje Podučavanje TESOL 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Obrazovanje
  • Podučavanje
  • TESOL
Polja studija
  • Obrazovanje (19)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Obrazovanje Podučavanje TESOL

Ако сте завршили средњу школу и питате се шта је следеће, можете размислити о упису у програм дипломског студија. Овај степен је прилика да добијете детаљније информације о области које вас занима. Дипломирани студент из програма бацхелора често има потребу за добрим послом. Такође може послужити као степен до магистарске дипломе.

Шта је Бацхелор у ТЕСОЛ-у? Диплому у ТЕСОЛ-у или Настава енглеског на говорнике других језика припрема дипломце да процијене методе учења, идентификују карактеристике учења језика и примјењују стратегије учења на практично образовање. Можете полагати курсеве у енглеском истраживању, култури, развоју језика и теорији језика. Школе често пружају могућности за наставу и посматрање ученика.

Са Бацхелор у ТЕСОЛ-у можете побољшати своју властиту команду и знање енглеског језика. Друге вештине Дипломци ТЕСОЛ-а могу да стекну укључивање способности да анализирају ситуацију и примене решења, способности које су корисне на многим пословима.

Трошкови за Бацхелор у ТЕСОЛ-у ће зависити од школе коју изаберете, његове локације, и које школарине и накнаде одређује. Упоредите институције да бисте били сигурни да изаберете онај који може пружити образовање које вам је потребно.

Са дипломом у ТЕСОЛ-у, очигледна каријера је наставник енглеског језика, али постоје и друге могућности. Можете постати програмер програма, пословни консултант, мултимедијални професионалац или библиотекар. Постоје послове у јавном сектору за социјалне раднике и избјегличке везе са ТЕСОЛ степеном. Јавни и приватни школови требају наставнике ТЕСОЛ-а да служе као специјалисти за језике.

Постоји много места на којима можете добити диплому у ТЕСОЛ-у. Ако вам је потребна флексибилна опција, постоје онлајн курсеви. Такође можете похађати школе широм свијета. Ако сте спремни да направите први корак, потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору тако што ћете попунити образац олова.