Keystone logo

27 Osnovne studije Programi u Tekstili 2024

Filteri

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Moda
 • Tekstili
Polja studija
 • Moda (27)
  • Nazad na glavnu kategoriju
  Lokacije
  Pronađite više lokacija
  Tip stepena
  Trajanje
  Studija tempo
  Jezik
  Jezik
  Format studije

  Osnovne studije Programi u Tekstili

  Бацхелор'с дегрее је врста програма доступних средњошколцима. То је пут ка повећању продавнице животних знања и вјештина, као и могућој рути за повећање потенцијала зарађивања и задовољства радним мјестима током радне године.

  Шта је Бацхелор ин Тектилес? Овај програм обично има више нумера укључујући припрему за дизајн одјеће, конзервацију текстила, музејске студије и трговину и потрошачке науке. Теме курсева могу укључивати сито штампу, ткање и производњу одјеће, методе конзервације, дизајн тапацираног материјала и фибер влакна. Производња модних ревија и индустријске науке, укључујући 3Д дизајн и употребу технологије за развој нових материјала, су друга посебна фокусна подручја у широком образовању у текстилним студијама.

  Чврсто разумевање текстила може довести до апсорбовања рада у многим индустријама. Сарадња за стварање заједничке визије је суштинска вештина која је високо преносива. Разумијевање материјала и како их бринути и како дизајн информише понашање потрошача су важне професионалне и животне вјештине.

  Важно је пронаћи прави програм. Мало истраживања о приступачности, дужини студија и физичкој локацији је од виталног значаја за доношење мудрог избора за испуњавање образовног путовања. Размотрите статус акредитације и репутацију институције која даје статистику степена и пласмана ради оптимизације могућности запошљавања.

  Диплому у текстилу могу отварати врата професионалне каријере у модном дизајну и трговини одјећом. Малопродајни купци могу поседовати текстилне дипломе, а дипломци такође могу постићи позиције у музејима као текстилни конзерватори или кустоси колекција. Графички дизајнери и графичари се често обучавају у текстилним програмима, а многи дипломци траже напредне студије и постају предавачи и пост-средњи инструктори.

  Без обзира да ли је преференција за обавезивање на кампусу, путовање или упис на интернет, постоји безброј начина да се постигне степен додипломских студија. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.