Keystone logo

7 Osnovne studije Programi u Tehnologija obrazovanja 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Obrazovanje
  • Tehnologija obrazovanja
Polja studija
  • Obrazovanje (7)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Tehnologija obrazovanja

Потребно је одлучност и старомодан напоран рад како би сте добили диплому. Са одговарајућом мотивацијом и пажљивим планирањем, дипломирани дипломац се генерално може постићи за четири године и одличан је начин помоћи унапређењу каријере.

Шта је бацхелор у образовној технологији? Главни циљ програма је развити боље разумијевање функције и имплементације технологије у образовању. Ово може покривати теме као што су е-учење и онлине инструкције као и системи дизајнирани за управљање образовањем и дизајн курикулума. Студенти такође могу проучавати наставу технологије, као што су рачунарске вежбе.

Једна погодност Бацхелор ин Едуцатион Тецхнологи је напредна знања о технологији која може помоћи у многим каријерама. Студенти такође могу видети побољшање у решавању проблема и критичког размишљања, корисно иу свом личном и професионалном животу.

Трошкови Бацхелор ин Едуцатион Тецхнологи варирају од случаја до случаја. Да ли неко изабере јавни универзитет, приватни универзитет или онлине програм, представља огроман фактор у одређивању трошкова.

Једна заједничка каријера за носиоце матурског образовања у образовној технологији подучава предмет другима. Инструктори су одговорни за обуку нових наставника у областима као што су технологија и методе наставе. Уопштено говорећи, ови тренери раде у јавном школском округу и откачују се између неколико различитих школа, раде заједно са другим наставницима и администраторима како би развили и спровели планове за побољшање округа. Још једна популарна опција за дипломце из ове области је стручњак за наставне програме. Дизајн курикулума се стално ажурира и развија, чувајући конзистентну потражњу за специјалистима у тој области.

Студенти могу да полажу курсеве и да постижу диплому у образовној технологији било на локалном или у свету. На располагању су и онлине курсеви. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.