Keystone logo

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije Arhitekture
Polja studija
  • Studije Arhitekture (0)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Tehničko crtanje 2024

Nijedan program ne ispunjava vaše kriterijume pretrage. Molimo vas da oplemenite svoje filtere.

Popular education type

Osnovne studije Programi u Tehničko crtanje

Студенти који су заинтересовани да стекну боље разумевање одређеног предмета могу одлучити да постигну дипломски програм након средње школе. Ова награда за додипломске студије треба у просеку четири године да постигну.

Шта је дипломирани техничар? Технички цртеж је израда студија, који могу користити архитекте, инжињери и механичари. Ови детаљни цртежи дају упутства за изградњу производа, као што су микрочипови и зграде. Потребни курсеви ће зависити од тачне природе техничких цртежа, али могу укључивати дескриптивну геометрију, архитектонски графички израз, архитектонско израђивање и дизајн, геометрију за израду, АутоЦАД писменост, структурално израде и електричне системе.

Научници науче ручне технике цртања помоћу рачунара, који их припремају за рад у технолошки напредном пољу. Механичке способности обезбеђују да професионалци могу прецизно да представљају производе кроз цртеже. Вјештине комуникације које су побољшане током ових курсева могу помоћи у каријери и личном животу ученика.

Трошкови дипломираног техничког цртежа могу зависити од школе, његове локације и трајања програма. Школарина може чак и флуктуирати на годишњем нивоу. Зато кандидати треба да истраже степен који желе и школу на коју се надају да ће присуствовати.

Неко са додипломским степеном техничког цртања може имати пуно каријера. Вештине дизајна могу да се добро преводе у каријере изван техничког цртања, али многи студенти настављају да се баве архитектонским пројектантима, производним дизајнерима, стручњацима за цртање у грађевинарству и стручњацима за електронику. Стручњаци који се надају да ће постати професори или консултанти можда ће требати наставити своје образовање путем мастер програма.

Бацхелор у техничкој цртежи може се понудити на факултетима, техничким школама и универзитетима широм свијета. Можда постоји и могућност онлине учествовања. Ако желите сазнати више, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.