Keystone logo

38 Osnovne studije Programi u Svetsko poslovanje 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije Poslovanja
  • Međunarodno poslovanje
  • Svetsko poslovanje
Polja studija
  • Studije Poslovanja (38)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Svetsko poslovanje

Магистрирао је дат након студент успјешно завршио око 120 семестар кредита у оквиру своје одабраној области. То је додипломски академски програм који обично траје око четири године да заврши. Студенти учествују у низу општих васпитања и провести остатак свог времена на темама које су специфичне за њихову будућу каријеру.

&nbsp

Шта је дипломирани у глобални бизнис? Студенти у овом програму могу очекивати да студира пословну праксу широм културним, политичким и физичких граница. Они су изложени међународним пословним стратегијама, проблемима и решењима, и тржишта. Неке од тема бавили у класама односе на комуникацију медју културама и употребом задружног преговора. Фокус на међународним људским ресурсима може се очекивати.

&nbsp

Учесници у овом програму могу имати користи од излагања знања и практичних вештина њихових инструктора.Они често имају приступ школама и могућности запослења у великом броју различитих земаља и могу изградити ресурса мреже која је вредно да их на матуру. Неки ученици ће имати користи од стажирање и сличних прилика пласман.

&nbsp

Трошкови учешћа у глобалном бизнису може да варира доста од школе до школе и из једне земље у другу. Они који се надају да се упишу у програму треба да се обрате директно изабране школе добити тачне информације.

&nbsp

Глобал Бусинесс степен ставља у позицију за дипломце каријере у разним пословима управљања, могућности да раде са међународним агенцијама, и послови са владиним институцијама. Матуранти могу да пронађу они имају најбољу успех прихватате домаће позицију са глобалном бизнису и онда креће на међународним позицијама у оквиру те организације.

&nbsp

Они који се надају да учествују у глобалном пословном програму треба да преиспита своје опције уз помоћ листинг програма. Кратка форма олово може да помогне будућем студенту да добије информације о школама. Да ли сте спремни за почетак? Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.