Keystone logo

8 Osnovne studije Programi u Svetski marketing 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije Marketinga
  • Marketing
  • Svetski marketing
Polja studija
  • Studije Marketinga (8)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Svetski marketing

дипломирао је друга и највиши ниво диплому, а то захтева отприлике дупло више кредита за завршетак као степен у сарадника. Овај захтев је разлог зашто већина Основне студијских програма се четири до пет година да се заврши.

Шта је завршио у Глобал маркетинг? То је специјализована главни програм који се ослања на основне маркетиншких принципа научених у општем пословном наставном плану и програму на начин који пружају одређену увид у такмичење у глобалним тржиштима. Као такав, глобални маркетинг програми имају тенденцију да укључи многе курсеве који се налазе у општим пословним програмима уз неколико курсева са посебним фокусом на глобалним маркетиншким стратегијама и пракси да се обезбеди додатни увид.

Предности добијања диплому у глобалном маркетингу су једноставна.Ако је ученик посебно заинтересована за каријере са компанијама које послују у више земаља на нивоу једне организације широм, обезбеђује интегрални знање потребно је студент.

цене школарине варирају и зависе од оба локалитета и да ли је универзитет јавно или приватно финансира. Генерално, школарина за глобалне маркетинг програма је исти као основне стопе неком од универзитета, па консултује своје будуће школе за више информација.

Студенти који примају глобалну маркетиншку степен обично иду на посао у области маркетинга или сродних области као што је оглашавање. Степен је посебно дизајниран како би кандидати конкурентнија у улогама које наглашавају маркетинг на међународном нивоу. Као дипломом на нивоу дипломираног, студенти се типично припремају за ентри-левел и основних тим водећим позицијама, као што је аналитичар података.Многи дипломци такође наставити да раде у консултантских фирми, где је њихова стручност ставили да се користи за разне потребе клијената.

Већина школа које нуде специјализоване за глобални маркетинг степени и да им наравно понуде доступан путем онлине модула за учење. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.