Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Scenska umetnost
 • Studije filma
 • Stvaranje filma
Polja studija
 • Scenska umetnost (53)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

53 Osnovne studije Programi u Stvaranje filma 2024

  Osnovne studije Programi u Stvaranje filma

  Бацхелор програми су дизајнирани да образују добро заобљеним студентима способним за напредније образовање или каријере. Многи степени планови су израђени за завршетак за четири године или мање.

  Шта је Бацхелор у филму? Студенти са овим степеном често планирају да уроњују у узбудљиву индустрију филмског стваралаштва док учења практичне вештине и стекну искуство из стварног света. Сценарисање, култура екрана, постављање зграда, производња екрана и декорација су неке од најчешћих области фокуса, али ученицима се често даје могућност комбиновања изборних предмета како би одговарали њиховим јединственим циљевима у каријери. Поред ригорозних часова технике, носиоци овог степена обично добијају различито образовање у филозофијама и историји филмског стваралаштва. На врхунцу, већина студијских планова ове врсте студентима пружа могућност да учествују у целокупној филмској продукцији, која се касније може користити као део професионалног портфолиа ученика.

  Најзначајније способности студента филма најчешће укључују функционисање филмске механизације, управљање и креирање филмских сета, као и способност мултитаскања у окружењу са високим удјелом са конкурентним особама. Ове вештине могу позиционирати студенте за напредне каријере и помоћи им да развију веће међуљудске односе.

  Накнада за накнаде за зараде између универзитета може се промијенити на бачелорском нивоу и може се мењати на основу фактора као што су студентски смештај и универзитетска локација. Већина универзитета има посвећено особље за пријем у циљу пружања помоћи у финансијским истраживањима и може се контактирати на погодности студената за више информација.

  Филмске и забавне индустрије и даље представљају узбудљиве могућности за дипломце са дипломом из филмова. Када не раде директно у филму, дипломци могу наћи положаје у образовним установама, уметничким студијима, игрицама и огласним фирмама. Директори, филмски продуценти, сценаристи, емитери и филмски истраживачи су све популарне каријерне стазе са овим степеном, мада су многи дипломци пронашли испуњавање каријере као директори за оглашавање и асистенти за производњу.

  Већина програма који нуде Бацхелор у филму подразумијевају тешко практично искуство и стога захтевају од студената да похађају часове на кампусу за све или дио свог степена. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.