Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije umetnosti
Polja studija
 • Studije umetnosti (688)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

688 Osnovne studije Programi u Studije umetnosti 2024

  Osnovne studije Programi u Studije umetnosti

  Дипломирао је један од најпопуларнијих избора у пост-средње образовање за ученике који се нуде на хиљаде колеџа и универзитета широм света. Многи уметност и дизајн студената размислите спроводи један-али шта је дипломирани у уметности?

  Дипломирао у уметности обухвата различите области. То може да укључује ентеријер, илустрација, фотографија, графички дизајн, архитектуру, ликовну уметност, плес, музику, поезију, модни дизајн. Студенти који узимају диплому у уметности наћи мноштво могућности за стварање, проучавање, и користе низ различитих облика уметности.

  Постоји велики број предности да узимање диплому у струци. Ови програми могу пружити студентима са дубоким разумевањем различитих облика уметности, као и техничке вештине потребне за рад у одређеном медију.Студенти ће такође сматрају да диплому може да им помогне да пронађу запослење у конкурентном тржишту рада, дајући им предност након што је њихова образовна каријера је готова.

  Цијена Бечелор у уметности може знатно да варира, зависно од индивидуалног институцији, конкретног програма изабраног, и земље у којој се налази школа. Важно је да потенцијални студенти темељно истражити школу по свом избору како би се осигурало да ће бити добар фит.

  Студенти који добију диплому у уметности може да се бави разним пословима, укључујући архитекте, графички дизајнер, или фотографа. Они такође могу да наставе каријеру као самостални уметник, као што је вајар, сликар, плесни кореограф, или музичар. Они са нежења је у уметности су у потражњи у Филммакинг, забаве и дизајна индустрије. Они чак могу да наставе каријеру у настави.

  Уколико сте заинтересовани за добијање нежења је у одсеку, онда можете почети претрагу на мрежи одмах са нашим обимним листинга школа широм света. Трагање за програм испод и контакт директно признање Канцеларија школе по свом избору попуњавањем олова форми.