Keystone logo

39 Osnovne studije Programi u Studije sporta i vežbanja Studije sporta 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije sporta i vežbanja
  • Studije sporta
Polja studija
  • Studije sporta i vežbanja (39)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Studije sporta i vežbanja Studije sporta

Постдипломски студиј обухвата курсеве предмета опште образовања, као и области специјализације. Овај степен се нуди на многим универзитетима - и онлине и на кампусу - у великом броју дисциплина. Бацхелор дипломи се обично могу добити у року од четири или пет година студија.

Шта је бацхелор у спортским студијама? Бацхелор ин Спорт Студиес омогућава студентима да истражују различите аспекте професионалног спорта, укључујући физичке импликације, пословне одговорности и вештине управљања. Програми могу обухватити теме као што су ове у класама као што су Увод у кинезиологију, животну фитнес, здравствену и спортску науку, физичко васпитање у школама и јавно здравство. Многи од ових класа ће вјероватно укључити физичку активност као дио предмета.

Постоји низ вештина које студенти могу развити тако што ће наставити студије Бацхелор у спортским студијама. Поред савршене физичке способности, можете научити и аспекте управљања пословањем, вођства тима и организовања догађаја.

Најбоље мјесто за добијање информација о трошковима дипломског студија у спортским студијама је директно из канцеларије за пријем у школи којој бисте желели да присуствујете. Трошкови присуства ће зависити од различитих фактора.

Постоји низ могућности каријере који чекају дипломиране студенте на спортским студијама. Можете наставити рад са менаџментом спортског тима, обучавањем спортиста, организовањем спортских догађаја или учењем физичког васпитања у школама. Позиције као што су оне су доступне у низу сектора, тако да ћете вероватно имати различите могућности које ваш диплому може квалификовати. Ако желите да наставите даље образовање и обуку, такође бисте могли да користите знање из своје дипломације како бисте постали физички терапеут.

Први корак ка зарађивању Бацхелора у спортским студијама је пронаћи школу са програмом који најбоље одговара вашим потребама. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.