Keystone logo

46 Osnovne studije Programi u Studije razvoja 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Društvene nauke
  • Studije razvoja
Polja studija
  • Društvene nauke (46)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Studije razvoja

Након што сте стекли диплому средње школе, ако бисте желели да повећате своје могућности за запослење, можда бисте размишљали о упису у програм дипломског студија. Овај степен даје специјализовано знање и вештине које често повећавају привлачност дипломаца за послодавце. Бацхелор такође припрема студенте да настави своје образовање на магистарском или докторском нивоу.

Шта је дипломирани студиј развоја? Овај степен програма предаје ученике о сложености економског раста у друштвима. То је мултидисциплинарни програм који нуди курсеве као што су антропологија, социологија, светска географија, род и развој и микроекономија. У неким институцијама можете одабрати географску област света на коју бисте се фокусирали. Заједнички је завршити програм великим истраживачким пројектом.

У програму Бацхелор ин Девелопмент Студиес, многи студенти стичу јаке менаџерске и комуникацијске вештине. Они такође могу постати бољи преговарачи, способни да разумеју сложена питања. Ове вештине су веома вредне у свим деловима живота.

Пре уласка у програм Бацхелор ин Девелопмент Студиес, уверите се да разумете трошкове. Свака школа има своје школарине и таксе, а има много фактора који утичу на трошкове. Проучите своје опције темељито.

Као дипломирани дипломац студија развоја, бићете спремни да радите у великом броју каријера. Ваш избор може укључивати међународног директора пројекта, писца стипендија, академског истраживача, програмера програма државне помоћи или службеника за НВО. Можете постати координатор програма или веза за владе са канцеларијама у иностранству, као што су оне у амбасадама или војним инсталацијама.

Програм Бацхелор ин Девелопмент Студиес нуди бројне институције. Треба размислити о локалним школама и страним приликама. Почните данас. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.