Keystone logo

Filteri

 • Osnovne studije
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Studije prava
 • Opšte pravne studije
 • Studije prava
Polja studija
 • Studije prava (20)
 • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

20 Osnovne studije Programi u Studije prava 2024

  Osnovne studije Programi u Studije prava

  Бацхелор 'с степен је студијски програм који омогућава појединцима да уче у дубински о одређеној области од интереса док стицања општих знања у многим другим областима студија. Ово је вишу степен који се обично нуди на универзитетима.

  Дипломирани правник је један програм који може бити у праву за оне који су заинтересовани за правна питања. Шта је дипломирани правник? Ова врста програма пружа студентима са вредном оснивања закону за употребу у правном индустрији, или као претходница правном факултету. Студенти имају наставу у многим областима права, укључујући имовину, уговори, управно право, деликте, и кривичном и парничном поступку. Студенти често бирају специјализацију област студија у оквиру програма. То може да укључује породично право, здравствено право, старијег закон или међународно право.

  Када ученици заврше момачко програм у праву, они долазе у гостима са пожељним квалитет буде законски оријентисан.Студенти развијају критичко мишљење и решавање проблема вештине да добро преведу у другим професијама. Они такође уче вредност писања добро и користећи јасну и искрену логику.

  Трошкови везани за дипломираног правника у варирају у зависности од многих фактора, укључујући и установе које нуди студијског програма, на површини од света у којој се налази институција, као и трајање класа. Студенти треба да увек знају и разумеју своју финансијску одговорност прије уписа.

  Дипломци ових програма се не ограничавају на каријере у области права. Посао мора бавити законима без обзира где се налази, тако компаније у сваком сектору привреде желе раднике који су обучени у правним питањима. Међутим, многи дипломци иду на да настави докторате закона да постану адвокати. Додатни потенцијални каријере укључују правник, адвокатски приправник, радник правне помоћи, судија, малих потраживања судије и консултант.

  Технологија чини у потрази за и примени у школу на мрежи лакше него икада раније. Да бисте се пријавили на мрежи, потражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.