Keystone logo

2 Osnovne studije Programi u Studije Humanističkih nauka Studije jezika Studije portugalskog 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije Humanističkih nauka
  • Studije jezika
  • Studije portugalskog
Polja studija
  • Studije Humanističkih nauka (2)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Osnovne studije Programi u Studije Humanističkih nauka Studije jezika Studije portugalskog

Бацхелор'с дегрее може отворити свет могућности за дипломиране након четири године редовног студирања. Многи ученици додатно обогате своје образовно искуство испуњавањем неких или свих њихових предмета у земљи која није њихова.

Шта је бацхелор у португалским студијама? Већина оваквих програма пружа учесницима прилику да проучавају историјске, језичке и културне аспекте друштава из португалског говорног подручја, фокусирајући се на радове и достигнућа оних у Бразилу и Португалу. Многи наставни планови припремају дипломце да анализирају литературу написану на енглеском и другим језицима на истој дубини. Неки универзитети дозвољавају ученицима да полажу курсеве који воде додатном мајор на шпанском језику.

Већина дипломаца сматра да њихове студије помажу им да унапреде своје разумевање у португалском читању, писање вјештина и говорно изражавање. Неки сматрају да образовање такође води ка бољем разумевању додатних језика које могу говорити. Други имају користи од прихватања у престижни мастер програм.

Трошкови који се тичу зараде бачелора зависе од више фактора. Основно разматрање је колико школа плаћа школарину. Још једна област коју потенцијални ученици не би смјели занемарити јесте трошкови живота у граду колеџа.

Они који постају познати у португалском језику често стичу посао на превођењу или тумачењу, било независно или са корпорацијом. Они који воле да шире знање и оснажују друге, често наилазе на позив. Музеји, библиотеке и културни институти често траже дипломце са дипломама на језичким студијама. Познавање историје и књижевности носиоца диплома може створити могућности за рад у оглашавању или туризму. Остали улазе у нишна тржишта, као што је пружање говорне терапије.

Иако се португалски језик углавном говори у одређеним географским подручјима, онлине опције омогућавају да се језик практично научи практично било гдје. Спремни да започнете своју едукативну авантуру? Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.