Keystone logo

49 Osnovne studije Programi u Društvene nauke Studije polova 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Društvene nauke
  • Studije polova
Polja studija
  • Društvene nauke (49)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Društvene nauke Studije polova

Студенти који су заинтересовани за високо образовање могу размишљати да траже диплому. Овај степен се може остварити у многим областима студија у науци и уметности и може помоћи ученицима да започну нове и успешне професије.

Шта је дипломирани студент за родне студије? Ово је поље које свеобухватно истражује људску сексуалност и род. Може се дотакнути концепата из различитих области као што су филозофија, верске студије, економија, јавно здравље и комуникације. Студенти могу очекивати да детаљно размотре низ различитих тема, укључујући историју и формације родних норми, културне родне улоге, родне теорије, генетику и људску репродукцију.

Стицање дипломе о родним студијама помаже ученицима на више начина. Они могу очекивати да буду изложени и упознати са многим истраживачким методама и другим дисциплинама. Критичко размишљање и аналитичке вештине биће увећане, уз вербалне и писане комуникацијске вештине.

Студенти који су заинтересовани да раде на степену родних студија могу бити знатижељни о детаљима таквих трошкова школарине и времена када ће се програм завршити. Најбоље је тражити информације о школаринама и другим трошковима директно од самих школа. Типично, диплому је потребно три до седам година да заврши.

Перспектива каријере за оне који су стекли диплому у области родних студија могу бити изузетно разноврсни. Могућности за зараду пристојне плате су доступне у корпоративном свету, непрофитним организацијама и владиним организацијама. Стручни радни радови укључују администратора људских ресурса, заступника жртава, програмског директора, социјалног радника, наставника, јавног здравственог едукатора, консултанта за комуникације, директора организације за људска права, власника предузећа, директора агенције за социјалне услуге, програмског директора и организатора синдиката.

Курсеви су доступни локално и на међународном нивоу. Многи програми такође нуде онлине опције које одговарају потребама тела које се стално увећавају. Да бисте започели, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.