Keystone logo

154 Osnovne studije Programi u Studije Održivosti 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije Održivosti
Polja studija
  • Studije Održivosti (154)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Studije Održivosti

Студенти који гравитирају ка факултетске дипломе у одрживости траже курс студија која храни своју страст за очување и развој алтернативне енергије. Одрживост Програм гради базу знања да започне каријеру на терену или прећи на напредним дипломама у енергетском истраживања и управљања.

Поставља се питање, шта је дипломирани у одрживост? Многи универзитети широм света нуде програме након средњег које се баве начинима на које друштво може истражују и проширење методе производње обновљиве енергије, као и прошири јавно образовање у вези очувања ресурса на земљи. У овом студија, додипломски наставни програм може укључивати хемију, биодизел енергију, за компјутерско израда, смањење коришћење, физику, хибридни електрични системи, механички одржавање, алтернативне енергије апликације и енергију ветра.

Диплому у одрживост помаже у припреми ученика за успјех у настајању, вишеслојне и брзо мења поље. Програм као што то може комбиновати науке, математику и производњу са класама дизајнираних да изграде вештине у тимском раду. Успех у каријери у обновљиве и одрживе системе енергије може да захтева ову врсту знања обема рукама-о техникама производње и комуникације.

Трошкови Програм варирају од школе до школе. Да бисте добили тачне информације у вези школарина и накнада, обратите се пријемни канцеларију школе по свом избору.

Диплому отвара врата у више области енергетске привреде, од операције објекта на образовање и информисање јавности. Каријера избори могу укључивати хидроелектрану диспечера, ветропарка техничар, одржавање електричара и комерцијални инсталатер. Могу постојати могућности као енергетског ревизора, у анализи енергетске или чак у авио технологији.Одрживост степени може бити основа за каријеру у грађанском, електричне или инжењерство заштите животне средине.

Друштва широм планете траже начине да најбоље користе ресурсе они имају, као и стварање и развијање енергетске ресурсе који су обновљива. Одрживост адресе оно што чини еколошку смисла за планету и наше колективне добробити. Да бисте покренули на свом путу ка дипломом, потражите свој програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.