Keystone logo

14 Osnovne studije Programi u Studije mira i konflikta 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Društvene nauke
  • Političke nauke
  • Studije mira i konflikta
Polja studija
  • Društvene nauke (14)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Studije mira i konflikta

Бацхелор дипломе отворена врата. Они припремају студенте за даље академске студије и за кретање у угодних каријере. Ови програми обично потребно око четири године да заврши. Студенти су изложени основе у њиховим изабраним студија и може одлучити да се запосле у својој области настављајући са напредним степени.

&nbsp

Шта је дипломирани мира и конфликта студије? Овај интердисциплинарни програм се фокусира на решавање конфликата у међуљудским и глобалном нивоу. Студенти ће студирати на динамику између појединаца и група у кућним поставкама и радном месту, а на много ширем плану. Теме курсева могу укључивати теорију сукоба, друштвене покрете, људска права, управљање конфликтима и резолуцију, као и процесе промене. Студенти проучити деструктивне ратове, њихове узроке и њихову резолуцију. Слично испитивање мировним процесима одржати.

&nbsp

Студенти у програмској корист од многоструким перспективама комплексних интеракција. Узимају блиске погледе на елементима мира, сукоба и друштвеног поретка. Са изложености питања економије, политике, историје и екологије, ученик дипломира са дубоким разумевањем и уважавање процеса промене и како појединци и цитава друства могу утицати.

&nbsp

Трошкови учешћа у овом програму могу варирати много између школа. Ово се посебно односи из једне земље у другу. Они који су заинтересовани да постану студенти треба да се обрате појединачне школе за прецизну школарине и накнаде информације.

&nbsp

Са факултетске дипломе, дипломци су припремљени за каријеру као комуникационих координатори или асистенти, организатора развој заједнице, новинара, медија специјалиста, службеника за односе с јавношћу, спеецхвритерс, јавних адвоката и координатора програма.Матуранти могу наћи посао који раде за локалне и регионалне владе, медија, у просторијама политичара и са јавним организацијама теренских. Неки специално студенти бирају да наставе са својим академским путовање да зараде напредне степени.

&nbsp

Они који су заинтересовани за завршетку овог програма треба да погледамо многих школских могућности у листу програма. Попуните главну форму да прима информације из специфичних школама. Да ли сте заинтересовани? Трагање за ваш програм испод и контакт директно признање канцеларијског школе по свом избору попуњавањем олова форми.