Keystone logo

10 Osnovne studije Programi u Studije Islama 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije Humanističkih nauka
  • Teologija
  • Studije Islama
Polja studija
  • Studije Humanističkih nauka (10)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Studije Islama

Са дипломирао је из акредитоване установе, можете пратити разне каријере и академских путева, укључујући и прима диплому вашег господара. То су обично неопходно за широк спектар каријере. Бацхелор диплома се између три и пет година да се заврши.

Само оно што је дипломирани у исламске студије тачно? То је широка област која се преклапа са многим дисциплинама, од теологије у области социјалне политике. Степен ће обезбедити искуства и вештине за оне који желе да сазнају више о муслиманској култури и историји, како за инсајдере и аутсајдере перспективе. Студенти ће обично уче како да изврши социолошка истраживања из културно осетљиве тачке гледишта. Арапски курсеви су често заједнички захтеви степена, као и, што ће помоћи студентима сарађивати са и анализирати исламске текстове са Схватљивост.

Појединци са Бацхелор ин исламских наука обично добију потребну критичко размишљање, писање и језичке вештине које ће им помоћи истичу у својим даљим образовања или каријере настојањима. Они ће такође научити крос-културне свести, што је кључна компонента за политичким и дипломатским настојањима.

У зависности од институције и да ли постоје могућности онлајн, цене школарине у великој мери разликују међу школама. Ви ћете желети да у потпуности истраже шта школа има да понуди говорећи са пријемног службеника који могу да вас водити у правом смеру.

Добијање диплому из исламских студија може да доведе до различитих каријере. Један могу пратити канцеларијске тежње и довести своје заједнице у верским обредима. Остали послови укључују међународну политику, у којој крос-културне, дипломатски односи играти све важнију улогу у обликовању глобалне политике.Многи не-арапски звучници користе степен да науче језик како би постали преводиоци или културне истраживачи.

Исламски студије је широк и мултикултурна дисциплина са програмима широм света. Ако сте заинтересовани да зарадите своју диплому, потражите за програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.