Keystone logo

159 Osnovne studije Programi u Studije geografskih oblasti 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Društvene nauke
  • Studije geografskih oblasti
Polja studija
  • Društvene nauke (159)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Studije geografskih oblasti

Бацхелор диплома се додељује студентима који су завршили додипломски програм у одређеној области студирања. Типично, програм бацхелора је дизајниран како би поставио темеље за напредни степен. Међутим, многи појединци иду директно из школе у ​​радну снагу.

Шта је дипломирани студиј подручја? Термин "теренске студије" односи се на различите области хуманистичких наука и друштвене науке које су доступне студентима. Генерално, појединци ће изабрати један локал на који ће се фокусирати и провести већину својих виших година истраживања и испитивања политике, културе и географије изабраног локалитета. Области фокуса могу укључивати међународне односе, интеркултурално управљање и комуникацију, политику, економију и финансије, културу и књижевност.

Они који дипломирају са подручја студија имају тенденцију да поседују многе жељене особине и вештине. За једно, ови појединци обично имају дубље разумијевање и саосећање према културама и људима који су различити од својих. Поред тога, дипломирани студенти имају тенденцију да буду јаки критички мислиоци и одлични комуникатори. То су све особине које могу служити појединачном бунару у животу.

Трошкови бацхелор програма варирају од школе до школе. Фактори који могу утицати на укупне трошкове укључују локацију и трајање програма. Студенти треба да разговарају са академским саветником о трошковима школарине пре уласка у било који програм.

Због тога што се степен може прилагодити тако да буде специфичан или широк као појединци, они који поседују диплому из области студија на терену могу утврдити да имају отворена врата. Поред могућности у многим различитим секторима, позиције звања могу укључивати наставника вишег образовања, међународног адвоката, службеника у иностранству, политичара, иностраног дипломата, новинара, пружатеља хуманитарне помоћи или војног дописника.

Многе институције нуде диплому у областима студија, а где особа заврши на крају зависи од његове локације, буџета и флексибилности. Онлине курсеви су најфлексибилнији у смислу распоређивања и финансирања. Да бисте сазнали више, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.