Keystone logo

61 Osnovne studije Programi u Studije Društvenih nauka 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Društvene nauke
  • Sociologija
  • Studije Društvenih nauka
Polja studija
  • Društvene nauke (61)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Studije Društvenih nauka

Већина људи сматра да је средњошколско образовање основни део савременог дана учења. Бацхелор'с дегрее пружа фину основу за добро плаћену, задовољавајућу каријеру. Када се студенти посвете студирању, већина програма траје само четири године.

Можда бисте желели да знате шта је дипломирани студент друштвених наука? Студенти који уђу у такав програм проучавају историју и савремени контекст цивилизација. Они покушавају да схвате људско понашање, као што су разлози због којих одређени производи добро продају са одређеним људима, док други не. Њихове студије често додирују вјерске и политичке погледе и ефекте оних на друге. Већина студената анализира прошлости и садашње конфликте како би идентификовала основне узроке проблема и развила рјешења.

Студенти који проучавају социологију често схватају да су проблеми нијансирани него што се првобитно чинило. С друге стране, многи схватају да једноставна побољшања постојећег друштва могу имати велике, трајне утјецаје. Дипломанти могу видети свет у новом светлу, као и постати бољи мислиоци и разумнији појединци.

Већина универзитета пружа информације о цени будућим студентима на мрежи. Програми за студирање на раду су доступни на неким факултетима како би помогли ученицима да покрију трошкове.

Многи дипломци се квалификују за запошљавање у престижним непрофитним организацијама које раде на хуманитарном раду. Остали раде у тхинк танкама, универзитетским истраживачким одељењима и владиним канцеларијама. Могућности у приватном сектору укључују увозно-извозне компаније, управљање програмима и маркетинг. Настава је отворена за дипломце који поседују захтјеве у подручју на којем желе радити. Многи граде додатне знање и акредитиве кроз наставак образовања уписујући мастер или докторски програм.

Програми за учење на даљину расту посљедњих година. Можда ћете моћи да нађете што више установа које нуде потпуно акредитоване дипломе на мрежи као оне које пружају традиционално образовање на универзитету. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.