Keystone logo

31 Osnovne studije Programi u Društvene nauke Studije geografskih oblasti Studije afričkih kultura i civilizacija 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Društvene nauke
  • Studije geografskih oblasti
  • Studije afričkih kultura i civilizacija
Polja studija
  • Društvene nauke (31)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Društvene nauke Studije geografskih oblasti Studije afričkih kultura i civilizacija

дипломирао се спроводи кроз колеџ или универзитет и стекао када се заврши одређени студиј. Овај степен се може користити самостално или као део процеса стицања докторског звања магистра или.

Шта је завршио у афричке студије? Африцан Студиес програми испитати историју, културу и искуства Африканаца и људи афричког порекла. Већина програма ће имати широк фокус на прошлости и укључује садашње друштвене, политичке и економске теме утичу на чланове Афричке заједнице на континенту и иностранству. Курс може да обухвата теме као што су афричке историје уметности, пре колонијалне афричке историје и афричке америчке књижевности.

Нежења у афричке студије има многе предности за глобално оријентисане студенте. Широк спектар послова, укључујући и оне са међународним приликама, постао доступан људима који заврше овај степен.Овај степен би могла имати користи онима који су заинтересовани за постизање докторску диплому магистра или.

Трошкови дипломираног у афричке студије могу да варирају у зависности од тога да ли се добија из јавног или приватног школе. Дужина времена узети да заврши програм може да утиче на цене. Контактирајте институцију по вашем избору за више информација о трошковима програма.

Постоје многе каријере које су потенцијално добити са дипломирао у афричке студије. Владине агенције, политичке акционе групе, фирме за односе са јавношћу и организацијама за грађанска права могу сви бити заинтересовани за ангажовање неког ко је добијен овај степен. Каријере опције укључују Маркетинг Екецутиве, организатор заједнице, социјални радник и заговорници јавног интереса. Многи од ових послова ће се ослонити на знање да се научила о култури и људима. Ово поље има широк спектар могућности за запошљавање, од којих су многи укључују могућности за напредовање и путовања.

Подношење захтева за дипломираног у афричке студије на мрежи може да се уради у неколико једноставних корака. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.