Keystone logo

8 Osnovne studije Programi u Studije Menadžmenta Rukovodstvo Strateško rukovodstvo 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije Menadžmenta
  • Rukovodstvo
  • Strateško rukovodstvo
Polja studija
  • Studije Menadžmenta (8)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Studije Menadžmenta Rukovodstvo Strateško rukovodstvo

Студенти који успешно заврше прописану Рад током изводјења курса у колеџу мајор се обично додељује диплому. Ова диплома ће пратити високе студије школске, а за студенте који настављају школовање, претходи Мастер 'с и докторат на нивоу обуку.

Шта је завршио у стратешко вођство? Овај степен програм укључује интердисциплинарно Рад током изводјења курса у циљу развоја ученика лидерске способности, познавање организације и решавању проблема способности. У том циљу, неки од класа у наставни програм могу укључити Увод у вођства у организацији, Основе менаџмента и организационих психологије. Свака од ових области студија освртом на брушење вештине решавања проблема за примену у корпоративном или менаџерске окружењу.

Бацхелор у стратешко вођство може да има користи студентима развијањем јаке аналитичке способности и лидерске способности које ће бити од користи у готово свакој ситуацији.То је, заједно са нагласком на решења у развоју, ће претворити сваки дипломац у звезда проблема решава.

Школарина и накнаде у вези са овим степеном ће бити израчунат на основу низа фактора. Да би добили бољу идеју о томе шта ваши трошкови могу бити, можете распитати на пријемном уреду Ваше школе.

Низ перспективе посао ће бити доступан у дипломцима са дипломирао у стратешко вођство. Вештине лидерства развили током Курс овог програма често добро превести на руководећим позицијама у корпоративном окружењу. Други потенцијални могућности укључују послове са нагласком на консалтинг и обуку. Позиције као што су директор обуке, регрутацију менаџера или организационе стратег ће сви користити способности и вештине развијене у студијског програма. Друга опција за дипломце да размотри, међутим, консултује независно за друге компаније и клијената.

Понекад постоје опције које омогућавају студентима да зараде диплому у стратешко вођство кроз онлине студија и завршетка курсу. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.