Keystone logo

26 Osnovne studije Programi u Studije Marketinga Marketing Strateški marketing 2024

Filteri

Filteri

  • Osnovne studije
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Studije Marketinga
  • Marketing
  • Strateški marketing
Polja studija
  • Studije Marketinga (26)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Osnovne studije Programi u Studije Marketinga Marketing Strateški marketing

Студијски програми Бацхелор су дизајниране тако да припреми студенте за рад у пољу каријере која је уско повезана са области студија. У последњих неколико година, раст у специјализацији на овом нивоу степени довела до многих нових и посебно циљаних главних програма које помажу кандидати буду конкурентни јер раде према њиховим професионалним циљевима.

Шта је завршио у Стратегиц Маркетинг? То је степен програма маркетинга који је посебно структуриран да нагласи Рад током изводјења курса који истражује како предузећа се позиционирају и да се издваја на тржишту. Стратешки маркетинг као специфичан скиллсет у маркетинг, као општијем је истражена, као и њена историја, а конвенционални маркетинг тактика су истражени кроз циљева овог одређену специјалност.

Предности дипломирао у стратешком маркетингу су лако схватити за оне студенте чији је главни каријера циљеви укључују помоћ компанијама да се разликују од своје конкуренције и помаже им да остану конкурентни на променљивом тржишту. Знање стечено је специјално дизајниран да подржи ове циљеве.

Трошкови за Бацхелор ин Стратегиц Маркетинг варирају доста од локације до локације. Разумевање основне школарине кошта школа ће наплатити ученике као да је кључ, а те информације могу се добити директно од потенцијалних школа како их контактирати.

Каријере у стратешком маркетингу имају тенденцију да буду унутар корпорације у кући маркетинг одељења или консултантске фирме, али су такође укључени у сродним областима, као што су односи са јавношћу.Кандидати који добију диплому уопште имају знање и квалификације за добијање позиције ентри-левел на терену и да их наставе кроз првих пет до десет година развоја каријере.

Већина пословних програма који нуде степени у стратешког маркетинга и понудити онлине верзије својих понуде курсева, као модула за учење на даљину. Трагање за свој програм испод и контакт директно пријем канцеларије у школе по вашем избору попуњавањем у главној форми.